Politica GDPR - Generali Romania Asigurare Reasigurare

 

Stimate candidat,

Avand in vedere intentia dvs. de a aplica pentru un post in cadrul S.C GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A., Piata Charles de Gaulle, nr. 15, etajele 6-7, Sector 1 (“Generali”), in conformitate cu Regulamentul General al Uniunii Europene privind protectia datelor (Regulamentul UE 2016/679, “GDPR”) care este aplicabil din data de 25 mai 2018, Generali, va informeaza dupa cum urmeaza:

Scopul prelucrarii: Pentru efectuarea demersurilor aferente procesului de recrutare, in vederea ocuparii unei pozitii in cadrul echipe de vanzari Generali,, datele dumneavoastra personale vor fi colectate si prelucrate de catre Generali.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate: Vor fi prelucrate doar datele cu caracter personal strict necesare in scopul mentionat mai sus. In special, Compania va prelucra datele dvs. obisnuite cu caracter personal, mentioate in CV –ul si/sau scrisoarea de intentie comunicate, inclusiv, dar fara limitare la nume si prenume, imagine (daca exista), adresa de e-mail, numar de telefon, data si locul nasterii, sex, nivel de studii, domiciliu, adresa, nationalitate, tara resedinta, aptitudini si abilitati, istoricul locurilor de munca, permis conducrere, nivel de studii, certificari profesionale, la care se adauga orice alte date comunicate de dvs sau solicitate in scopul prezentat la punctul 1 de mai sus.

Generali nu va prelucra datele dvs. cu caracter personal din categoria datelor sensibile, cu exceptia situatiilor in care prelucrarea este necesara in scopul indeplinirii obligatiilor sau, dupa caz, al exercitarii unor drepturi specifice ale operatorului sau ale persoanei vizate in domeniul securitatii sociale si al protectiei sociale, in conformitate cu legislatia aplicabila, precum si pentru exercitarea unor drepturi pentru persoanele vizate.

Furnizarea datelor Dvs. cu caracter personal este voluntara. Cu toate acestea, trebuie sa fiti constient de faptul ca, fara furnizarea datelor cu caracter personal necesare, Generali nu va putea sa procedeze la continuarea procesului de recrutare in ceea ce va priveste. Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate catre destinatari imputerniciti expres de catre Generali, in conformitate cu prevederile legislatiei aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal si cu scopurile prelucrarii.

Datele furnizate de dvs vor fi pastrate o perioada de 6 luni.

Incepand cu 25 mai 2018 aveti urmatoarele drepturi ce rezulta din Regulamentul UE privind protectia datelor cu caracter personal: dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea sau actualizarea datelor, dreptul la stergerea datelor, cand sunt indeplinite o serie de conditii (spre ex. daca datele nu mai sunt necesare pentru scopurile de mai sus) dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de a vi se comunica orice rectificare sau stergere sau restrictionare a prelucrarii, dreptul la portabilitatea catre dvs. a datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a fi notificat in caz de incalcare a securitatii datelor, dreptul de a modifica sau de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazurile in care v-ati exprimat acest consimtamant. De asemenea, aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru mai multe informatii cu privire la protectia datelor cu caracter personal, puteti accesa site-ul nostru www.generali.ro.

Pentru orice solicitari pe care le puteti avea cu privire la exercitarea drepturilor mentionate mai sus si pentru a ne adresa orice alte intrebari privitoare la cele comunicate prin prezenta, puteti sa contactati Generali prin intermediul Diviziei Resurse Umane si Organizare, precum si la adresa de e-mail: protectiadatelor.ro@generali.com, in atentia Responsabilului cu Protectia Datelor si/sau la adresa postala urmatoare: Piata Charles de Gaulle, nr. 15, etajele 6-7, Sector 1, Bucuresti.