Generali Romania Asigurare Reasigurare

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare, ,

Site http://www.generali.ro


Generali este una dintre cele mai de renume companii de asigurari la nivel international, care ofera clientilor si partenerilor sai asigurari generale, de viata si servicii de asistenta. Povestea noastra a inceput in urma cu aproape doua secole, in 1831, pe pamant italienesc, la Trieste. In toata aceasta indelungata perioada, Generali s-a extins dand nastere unuia dintre cele mai puternice Grupuri financiare la nivel mondial.
In Romania, suntem in top 8 companii de asigurari, oferind clientilor nostri, persoane fizice si juridice, servicii de calitate si garantia unui brand care ne-a consacrat cand vine vorba de calitatea produselor si plata rapida a daunelor. De-a lungul celor 20 de ani de existenta in Romania moderna, post-comunista, ne mandrim ca suntem una dintre cele mai de incredere companii de asigurari, conform studiilor de cercetare de piata. In Romania moderna Generali este un brand respectat, care se bucura de renume si stabitate financiara.Date de contact:
Bucuresti, Sect 1, Piata Chareles de Gaulle, nr. 15, cod postal: 011857

E-mail: info@generali.com
Web Site: www.generali.ro


https://www.generali.ro/cariere/Vino si tu in echipa noastra! Fa un pas inainte in cariera ta, profeseaza intr-un mediu de lucru dinamic si competitiv si vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de o echipa pasionata. In plus, ai sansa sa te dezvolti profesional prin proiecte si programe educationale Generali, atat la nivel local, cat si international.

Echipa noastra functioneaza dupa deviza: “Simpler, Smarter, Faster”!

Avand aceleasi principii si fiind profesionisti, angajatii Generali au venit mereu in ajutorul clientilor nostri si s-au ridicat la nivelul asteptarilor lor, prin transparenta, flexibilitate si inovatie.

Ce ne dorim de la viitorii nostri colegi? Ambitie, puterea de a intelege misiunea si valorile noastre si, mai ales, dorinta de a face parte dintr-o echipa dedicata si profesionista.

 


Generali este unul dintre principalii jucatori in asigurari la nivel global, cu 85.000 de angajati si o forta de vanzari de peste 100.000 de persoane. Ne desfasuram activitatea in 60 de tari de pe 5 continente si ne numaram printre primele 3 companii de asigurari din Europa.

In Romania, suntem in top 8 companii de asigurari, oferind clientilor nostri, persoane fizice si juridice, servicii de calitate si garantia unui brand care ne-a consacrat cand vine vorba de calitatea produselor si plata rapida a daunelor. De-a lungul celor 20 de ani de existenta in Romania moderna, post-comunista, ne mandrim ca suntem una dintre cele mai de incredere companii de asigurari, conform studiilor de cercetare de piata. In Romania moderna Generali este un brand respectat, care se bucura de renume si stabitate financiara.

https://www.generali.ro/cariere/

 
 

Dezvoltarea profesionala si personala este importanta pentru noi! Scopul companiei este ca toti colegii nostri sa atinga un nivel inalt de performanta pe pozitiile in care profeseaza, imbogatindu-si permanent portofoliul individual de competente.
 

Tocmai de aceea oferim angajatilor nostri programe educationale locale, regionale si internationale in cadrul Academiei Generali. Totodata le oferim si programe de mobilitate interna si internationala si participarea la proiecte inovatoare.

 

Programele Academiei Generali sunt structurate in acord cu strategia companiei si inglobeaza 3 Scoli diferite:

 • Management School, scoala ce se adreseaza tuturor managerilor din companie.
 • Professional School, scoala ce se adreseaza non-managerilor din companie.
 • Sales School, scoala ce se adreseaza angajatilor din vanzari.
   

Prin programele de dezvoltare la nivel regional si global, oferim angajatilor nostri posibilitatea sa schimbe idei si “best practices” in echipe si proiecte internationale. In plus, au ocazia sa interactioneze cu lideri seniori ai Grupului Generali.

Prin intermediul programelor de mobilitate interna si internationala, incurajam angajatii nostri sa aplice pentru posturile disponibile in cadrul companiei sau in cadrul Grupului Generali. Angajatii nostri au posibilitatea de a se dezvolta in cariera si de a-si gasi rolul potrivit in Grupul Generali.

https://www.generali.ro/cariere/

 

Suntem in cautare de noi talente. Tu esti in cautarea unui internship? Atunci ai ajuns in locul potrivit!

Daca esti student sau tocmai ai terminat facultatea, programul nostru de Internship iti ofera posibilitatea de a-ti construi o cariera in domeniul asigurarilor. El poate fi startul, modul prin care te familiarizezi cu activitatile specifice, cu munca in echipa si felul in care se lucreaza in cadrul companiei Generali. Grabeste-te, locurile sunt limitate!

Ce obtii la finalul programului de internship?

Un job la noi, in cadrul Generali Romania, in functie de posturile disponibile. Daca dovedesti ca-ti doresti, ca-ti place si ca putem face performanta impreuna, vei primi jobul.

 

Daca indeplinesti criteriile de mai jos, atunci aplica acum!

 • Student in anul 2/an terminal/master;
 • Detii rezultate academice bune;
 • Ai o personalitate dinamica si inovativa;
 • Ai spirit de echipa si esti orientat spre rezultat;
 • Ai abilitati de comunicare si organizare;
 • Ai cunostinte Microsoft Office (word, excel, power point, etc).


https://www.generali.ro/cariere/  

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Generali Romania Asigurare Reasigurare

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Generali Romania Asigurare Reasigurare

Companie Oras(e) Data