Sef de Sectie (Industria Alimentara)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources & Services SRL active.


Vezi toate job-urile Sef de Sectie (Industria Alimentara) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources & Services SRL
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 23.02.2018
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 20 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este cel mai mare jucător independent din industrie, o concentrare de forțe repartizate armonios pe diferite specializări în aria capitalului uman, a comunicării și a serviciilor SaaS. Cifra de afaceri de peste 24 de milioane euro în 2015 și o medie de 2000 de persoane (majoritatea cu studii superioare), angajate în servicii BPO și misiuni de muncă temporară, au menținut grupul de firme APT în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe IT&C, BPO, finanțe-bănci, inginerie, retail, medical & pharma. Am dezvoltat instrumente multidisciplinare de lucru și avem soluții de recrutare rapide și inovatoare, susținute și prin platforma online aptjob.ro. Începând cu 2015, grupul și-a extins operațiunile și în alte două regiuni emergente în piața de HR: Cluj și Brașov, unde funcționează noile sucursale APT.

  Cerinte

  Ne dorim o persoana care:
  - Cunoaste bine tehnologia prepararii produselor din carne;
  - Cunoaste legislatie sanitar veterinara, normele si regulile de igiena;
  - Cunoaste foarte bine produsele care se fabrica precum si tehnologia de producere a acestora;
  - Cunoaste instructiunile de SSM si PSI-SU specifice societatii;
  - Are experienta in coordonarea personalului.

  Responsabilitati

  - Stabileste prioritati, standarde si proceduri de munca pentru asigurarea unei distributi eficiente a resurselor si a calitatii;
  - Monitorizeaza cheltuielile pentru a asigura mentinerea in bugetul departamentului; face propuneri de rectificare a bugetului sau de buget pentru anul urmator;
  - Asigura necesarul de produs finit in raport cu estimarile de vanzare;
  - Asigura obtinerea de produse conforme;
  - Respectarea sistemului FIFO de eliberare a preparatelor din carne;
  - Stabileste prioritati, standarde si proceduri de munca pentru asigurarea unei distributii eficiente a resurselor si a calitatii.