Sef de Sectie (Industria Alimentara)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources & Services SRL active.


Vezi toate job-urile Sef de Sectie (Industria Alimentara) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources & Services SRL
Domeniu:
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 23.02.2018
    Scurta descriere a companiei

    APT RESOURCES & SERVICES SRL

    Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
    Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
    Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

    Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
    Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
    Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
    APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

    Cerinte

    Ne dorim o persoana care:
    - Cunoaste bine tehnologia prepararii produselor din carne;
    - Cunoaste legislatie sanitar veterinara, normele si regulile de igiena;
    - Cunoaste foarte bine produsele care se fabrica precum si tehnologia de producere a acestora;
    - Cunoaste instructiunile de SSM si PSI-SU specifice societatii;
    - Are experienta in coordonarea personalului.

    Responsabilitati

    - Stabileste prioritati, standarde si proceduri de munca pentru asigurarea unei distributi eficiente a resurselor si a calitatii;
    - Monitorizeaza cheltuielile pentru a asigura mentinerea in bugetul departamentului; face propuneri de rectificare a bugetului sau de buget pentru anul urmator;
    - Asigura necesarul de produs finit in raport cu estimarile de vanzare;
    - Asigura obtinerea de produse conforme;
    - Respectarea sistemului FIFO de eliberare a preparatelor din carne;
    - Stabileste prioritati, standarde si proceduri de munca pentru asigurarea unei distributii eficiente a resurselor si a calitatii.