Inginer Laborator

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VALEO LIGHTING INJECTION active.


Vezi toate job-urile Inginer Laborator active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: VALEO LIGHTING INJECTION
Domeniu:
 • Controlul calitatii
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 06.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  Valeo este un furnizor de automobile, partener al tuturor producatorilor auto din intreaga lume. In calitate de companie de tehnologie, Valeo propune produse si sisteme inovatoare care contribuie la reducerea emisiilor de CO2 si la dezvoltarea conducerii intuitive.
  In 2017, Grupul Valeo a generat vanzari de 18.6 miliarde Euro si a investit 12% din vanzarea echipamentelor sale originale in Cercetare si Dezvoltare. In decembrie 2017, Valeo avea 184 fabrici, 20 centre de cercetare, 35 de centre de dezvoltare si 15 platforme de distributie si angajeaza la nivel global 111,600 oameni în 33 tari. Valeo este listat la bursa de valori din Paris si este membru al indexului CAC 40.

  Valeo Timisoara face parte din grupul de vizibilitate Business Systems si a început productia de sisteme de iluminat in septembrie 2005, in crestere anuala, cu aproximativ 2000 de angajati in prezent.
  Productia este impartita in trei unitati: Aftermarket - piata de service (AFM), Produse Speciale (SP) si Echipamente Originale (OEM). In locatia din Timis, producem sisteme de iluminare fata si spate, care lucreaza cu cele mai recente tehnologii si folosesc procese complexe de injectare, acoperire, lacuire, metalizare si asamblare.

  In februarie 2018 a fost lansat proiectul pentru clientul Mercedes, intr-un nou modul de productie, utilizand tehnologii si echipamente de ultima generatie in procesul de injectie mase plastice si cel de asamblare a farurilor (Engel, Krauss-Maffei and IMV - prototip pentru procesul de lacuire dezvoltat pentru Valeo).

  Daca sunteti un candidat puternic motivat, caruia sa ii faca placere sa lucreze intr-un mediu dinamic, in continua crestere, cu tehnologii de ultima generatie, asteptam aplicatia dvs.!

  Accepta provocarea Valeo!

  Cerinte

  - Diploma de Inginer
  - Engleza - avansat
  - MS Office advanced – Excel, PPT
  - Experienta in Calitate (inginer/tehnician laborator)

  Responsabilitati

  Are rolul de coordonator/formator/verificator al activitatii departamentului de testari electromecanice si RPA;
  Are rolul de a asigura documentatia tehnica necesara testelor electromecanice, prin accesarea tuturor mediilor de ( contact cu echipa de transfer – proiecte, contactul cu colegii din alte site-uri Valeo, etc);
  Administreaza si intocmeste documentatia laboratorului pentru activitatea de testari electromecanice: standarde de inspectii, norme ale Valeo sau ale clientului, desene, si intocmeste proceduri si instructiuni de lucru.

  Alte informatii

  Beneficii:
  Oportunități de dezvoltare profesională;
  Mediu de lucru internațional și oportunități de mobilitate;
  Salarii competitive pe baza performanțelor, al 13-lea salariu;
  Tichete de masă;
  Sănătate și Wellness (Asigurare privată de sănătate și de viață, activități sportive etc.);
  Transport gratuit de la Timișoara și Giarmata.