Am dat startul inscrierilor - Angajatori de TOP Timisoara 18-19 Octombrie 2024

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Banci
 • Fundatii - Voluntariat - ONG
 • Inginerie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 13.06.2024
  Remote work: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


   
  Un eveniment creat special pentru nevoile tale
  Intrarea gratuita, pe baza CV-ului Barcode

   


  Angajatori de TOP este cel mai mare eveniment de cariera din Banat care aduce intr-un singur loc cele mai mari companii care recruteaza activ candidati din domenii precum IT&C, Inginerie, Automotive, Marketing, Finance & Banking, Resurse Umane, Retail, Logistica, FMCG, PR, Servicii & BPO si multe altele.

  Indiferent de nivelul de experienta pe care il ai si de oportunitatile profesionale pe care le cauti, incepand de la stagii de practica si pana la pozitii de senior si manager, Angajatori de TOP este cu siguranta experienta de cariera 360° pe care nu o poti rata in luna octombrie.

  Vino si tu pe 18-19 octombrie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara intre orele 10:00-18:00 si descopera cele peste 3000 de oportunitati de cariera pe care companiile de top ti le pregatesc, dar si numeroasele resurse de dezvoltare profesionala si personala, gandite special pentru nevoile tale!

  Esti curios sa afli care sunt angajatorii cu care poti sta de vorba in cele 2 zile de eveniment? Iata cateva dintre companiile care ne-au fost alaturi la editia trecuta:


  Te intrebi care sunt motivele pentru care sa participi? Iata harta surprizelor cu care te asteptam la aceasta editie:

     Standuri interactive de la cele mai mari 60 de companii din Banat

  Peste 3000 de oportunitati de cariera, indiferent de nivelul de experienta pe care il ai

  Workshopuri gratuite de cariera sustinute de specialisti din companii de TOP, gandite special pentru dezvoltarea ta ca profesionist in industriile business si tech

  Cea mai noua conferinta tech din Banat, I LOVE Tech, compusa din keynote-uri sustinute de specialisti din companii de TOP din industria tech


  Sesiuni gratuite de consiliere în cariera sustinute de specialisti HR care iti vor raspunde la toate curiozitatile legate de viata profesionala

   Prima academie de cariera marca Angajatori de TOP cu sfaturi direct de la profesionisti, discutii interactive si momente de networking care iti pot aduce un posibil mentor sau coleg de echipa

   Zona de fun & networking, unde ai ocazia sa iti formezi conexiuni cu oameni care au aceleasi interese ca tine


   
   

  Intrebari frecvente


   

  ⭕️ Trebuie sa imi cumpar bilet la Angajatori de TOP?

  Intrarea la eveniment este gratuita. Accesul se face pe baza CV-ului Barcode pe care il poti descarca din contul tau www.hipo.ro


  ⭕️ Cum obtin CV-ul Barcode?

  CV-ul Barcode se obtine din contul tau Hipo. Acesta reprezinta biletul tau gratuit de acces in eveniment, dar si cartea ta de vizita pentru companiile cu care vei interactiona la eveniment. Atunci cand esti interesat de oportunitatile de cariera oferite de unul dintre angajatorii din eveniment poti scana CV-ul la standul acestora pentru a lasa informatiile personale de care acestia au nevoie pentru a te contacta. Aici ai un scurt tutorial care te poate ajuta in procesul de descarcare.


  ⭕️ Care este programul evenimentului?

  Angajatori de TOP are loc pe 18-19 octombrie, astfel:

  • Vineri: intre orele 10:00-18:00
  • Sambata: intre orele 10:00-17:00  ⭕️ Ce pot sa fac la eveniment?

  Angajatori de TOP creeaza mediul perfect in care tu poti interactiona direct cu angajatorul de care esti interesat. Ai ocazia sa discuti cu reprezentantii companiilor, afli care sunt oportunitatile disponibile in cadrul acestora si sa faci chiar cunostinta cu viitorii tai colegi de echipa! 

  Pentru ca ne dorim ca Angajatori de TOP sa fie o experienta completa, te incurajam sa inscrii gratuit si la workshopurile de cariera, sa descoperi zona de fun & networking, sa iei parte la sesiunile de consiliere in cariera sustinute de specialisti HR, dar si sa participi la conferintele din cadrul evenimentului: Academia de Cariera si I LOVE Tech.


  ⭕️ Pot participa la eveniment insotit?

  Bineinteles! Insotitorul tau isi poate prezenta propriul CV-ul Barcode in zona de acces sau le poate oferi datele personale colegilor nostri de la intrare.


  ⭕️ Ce tipuri de oportunitati de cariera pot sa gasesc?

  Angajatori de TOP iti pune la dispozitie o varietate larga de oportunitati adresate oricarui nivel de experienta: stagii de practica, programe de trainee, internshipuri, joburi entry, middle sau senior lever sau chiar pozitii de manager.


   
  Ce zici? Inscrie-te acum gratuit la Angajatori de TOP.
  Ne vedem pe 18-19 octombrie!

   

   

  Beneficii

  • Training-uri
  • Cursuri
  • Program de lucru flexibil

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  Timisoara, Oradea, Arad,

  Arad, Timisoara,

  Timisoara,

  Vezi job-uri similare (85)