Commodity Buyer Safety (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Import-Export
 • Retail - Comert
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.06.2024
  Remote work: Hybrid
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.  Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu toții împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

  Cerinte

  -Studii superioare tehnico-economice;
  -Competente lingvistice: engleza/franceza – nivel avansat;
  -Bune competente MS Office -obligatoriu Excel, Powerpoint;
  -Bune capacitati de analiza si sinteza, rigoare, reactivitate, autonomie, abilitati de comunicare, inclinatie spre contact comercial si negociere;
  -Adaptabilitate, autocontrol emotional, orientare către client si către rezultat;
  -Spirit de echipa.

  Responsabilitati

  -Gestioneaza furnizorii din panel si conduce actiunile de negociere in scopul optimizarii costurilor de cumparare;
  -Pregateste si participa activ in procesul de urmarire si evaluare a performantei economice a furnizorilor;
  -Colaboreaza in transversal cu echipele de Inginerie/Analiza Costuri de Vanzare/Calitate/Logistica, dar si intern APO;
  -Asigura respectarea angajamentelor furnizorilor, la nivel de Calitate, Costuri, Termene, Livrare;
  -Piloteaza punerea in aplicare a planurilor de progres si a actiunilor de aport expertiza RENAULT la furnizori pentru familia de piese/ repere sau de materiale din perimetru sau specific;
  -Asigura si construieste rapoarte catre management privind performanta economica.

  Beneficii

  • Bonus de performanta
  • Abonament medical
  • Tichete de masa

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  Hybrid

  BUCURESTI,

  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (35)