Adjunct Manager Magazin Salonta (f/m)

Angajator: Kaufland Romania
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Salonta
 • Actualizat la: 25.02.2024
  Remote work: On-site

  Beneficiile tale

  • Contract de munca pe durata nedeterminata cu un venit atractiv care include, pe langa partea salariala, bonuri de masa si posibile sporuri oferite tn functie de conditiile sau programul de lucru
  • 22 de zile lucratoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste tn functie de vechimea in cadrul companiei
  • Plati aniversare, zile libere acordate cu ocazia diferitelor evenimente si cursuri gratuite pentru copiii angajatilor
  • Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sanatate voluntara
  • Formare profesionala si cunoasterea structurilor si proceselor noastre, precum si oportunitati individuale de dezvoltare personala si profesionala

  Sarcinile tale

  • Gestionezi activitatile magazinului tn mod responsabil si orientat spre rezultate
  • Asiguri un flux optim de marfuri si disponibilitatea produselor la vanzare
  • Conduci si instruiesti angajatii din subordine si realizezi planificarea de personal
  • Asiguri realizarea cifrei de afaceri planificate
  • Monitorizezi si mentii costurile magazinului tn paramentrii stabiliti

  Profilul tau

  • Experienta de coordonare si motivare a unei echipe
  • Experienta si cunostinte tn domeniul comertului/retail
  • Gandire orientata spre client si capacitate de organizare si prioritizare
  • Proactivitate si orientare spre rezolvarea problemelor
  • Foarte bune abilitati interpersonale

  Tn cazul tn care profilul tau se potriveste cu locul de munca, te vom invita la un interviu personal tn pasul urmator.

  La Kaufland urmarim sa garantam cea mai buna experienta la cumparaturi pentru clientii nostri. Ce ne face speciali? Performanta, dinamismul si corectitudinea. Angajatii nostri contribuie semnificativ la succesul nostru prin dedicarea si pasiunea lor. Alatura-te noua si devino membru al echipei noastre.

  INFORMARE CANDIDATI

  Aspecte generale
  Kaufland Romania tntelege importanta datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care ne asumam angajamentul de a respecta legalitatea prelucrarii acestora.
  Prezenta informare descrie modul tn care Kaufland Romania gestioneaza datele tale cu caracter personal, precum si drepturile tale prevazute de lege cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal tn contextul procesului de recrutare.
  Aceasta informare este aplicabila tuturor candidatilor care opteaza pentru posturile disponibile tn cadrul Kaufland Romania, astfel cum sunt publicate.
  Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii
  Tn cazul tn care aplici pentru un post te informam ca tti vom prelucra datele cu caracter personal, respaectiv nume, numar de telefon si adresa de e-mail, datele cu caracter personal incluse tn CV-ul atasat, precum si orice alte date pe care ni le transmiti ulterior, daca este cazul, strict tn scopul procesului de selectie a candidatilor.
  Temeiul juridic al prelucrarii
  Temeiul juridic tn care tti vom prelucra datele este consimtamantul tau expres, informat, liber consimtit pentru includerea in procesul de selectie de personal, tn considerarea obiectului nostru de activitate si a specificului postului pentru care aplici.
  Transferul datelor cu caracter personal
  Datele tale cu caracter personal vor fi transmise de catre Kaufland Romania catre urmatoarele entitati din grup: Kaufland Germania.
  Accesul la datele cu caracter personal
  Tn ceea ce priveste accesul la datele tale cu caracter personal transmise, te informam ca numai personalul din cadrul departamentului de Resurse Umane, respectiv managerul de angajare aferent postului disponibil din cadrul Kaufland Romania au acces la datele cu caracter personal transmise.
  Termen de retentie
  Tn cadrul procesului de recrutare se va tntocmi o lista cu candidatii selectati pentru discutia telefonica.
  Tti vom pastra datele personale atat timp cat este necesar pentru definitivarea tn cadrul organizatiei noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 1 an de la data colectarii datelor, dupa care datele tale personale, inclusiv datele incluse tn CV vor fi sterse/distruse din evidentele noastre.
  Datele cu caracter personal transmise de catre candidatii care nu au fost selectati tn vederea parcurgerii etapei discutiei telefonice vor fi sterse de tndata din evidentele noastre, nefiind stocate pentru perioada mentionata mai sus.
  Drepturile tale tn legatura cu datele cu caracter personal furnizate
  De asemenea, te informam ca ai urmatoarele drepturi tn legatura cu datele tale cu caracter personale pe care ni le-ai furnizat, respectiv:
  dreptul de acces la datele tale cu caracter personal
  dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal
  dreptul la stergerea datelor cu caracter personal
  dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter persona
  dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal
  dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal, precum s
  dreptul de a depune o plangere tn fata autoritatii de supraveghere (ANSPDCP).
  Mai multe informatii despre aceste drepturi, precum si cum le poti exercita, poti gasi tn Politica noastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibila pe website-ul nostru, prin accesarea urmatorului link: https://jobs.kaufland.com/Romania/content/Datenschutz_RO_Easyapply/?locale=ro_RO
  Pentru orice informatii cu privire la protectia datelor tale personale, ne poti contacta la adresa protectiadatelor@kaufland.ro, sau tn scris la adresa Kaufland Romania SCS, Barbu Vacarescu 120-144, Bucuresti, Romania, tnregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/17052/2003, precum si telefonic la numarul de telefon: 0372090000.
  Acord candidat
  Tn situatia tn care esti de acord cu cele mai sus mentionate, te rugam sa APLICI la aceasta pozitie.
  Tn situatia tn care nu esti de acord te rugam sa NU APLICI la aceasta pozitie.
  Tn situatia tn care doresti retragerea consimtamantului dat prin aplicarea la aceasta pozitie o poti face tn orice moment prin trimiterea unui e-mail de retragere consimtamant la adresa protectiadatelor@kaufland.ro.

  ID Job: 363914

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Kaufland Romania . Consultati Politica de procesare a datelor personale a Kaufland Romania >>