Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu magazine în 8 țări.

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe performanță, dinamism și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru.

Mai multe distincții oferite de institute specializate susțin afirmația că suntem un angajator atractiv și admirat pe piața forței de muncă. Încă din anul 2014, Kaufland România se regăsește în topul celor mai doriți angajatori la nivel național. Kaufland România este pentru al 8-lea an consecutiv „Angajator de Top” în România și, pentru a 5-a oară, „Angajator de Top” în Europa, printr-o certificare internațională. Distincția dobândită este acordată de Top Employers Institute din Olanda în urma unei analize riguroase a proceselor de resurse umane din interiorul companiei, a facilităților acordate și a posiblităților de dezvoltare pe care le au angajații de pe toate nivelurile.


Fie că ești student și te afli la începutul carierei sau ai deja experiență și dorești să îți continui dezvoltarea profesională, în cadrul companiei noastre poți găsi o ofertă profesională interesantă. La noi poți găsi o serie de programe dedicate tinerilor, precum și profesii pe care nu te aştepţi să le întâlnești în industria comerțului cu amănuntul, în departamente precum: Achiziții și Procurări, Marketing și Comunicare, Construcții și Imobiliare.

Află mai multe despre programele dedicate tinerilor:

Aplică pe www.cariere.kaufland.ro și hai să punem teoria în practică!
Orice persoană își poate găsi locul în echipa Kaufland. Toate abilitățile sunt apreciate, iar fiecare rol din cadrul companiei este unul esențial. Pentru că susținerea diversității în toate formele sale este una dintre prioritățile noastre la nivelul companiei, la Kaufland există cel puțin un angajat cu dizabilități în fiecare dintre magazinele din Romania. Aceste rezultate au fost posibile datorită inițiativei lansate în 2019, Kaufland A.C.C.E.S., un program de angajare și de integrare în echipa Kaufland, dedicat persoanelor cu dizabilități.

Accessibility Hackathon sau sărbătorirea „Lunii Diversității” sunt doar câteva dintre proiectele de impact din cadrul A.C.C.E.S., desfășurate în 2020 și 2021, care au avut ca scop promovarea diversității și celebrarea poveștilor de succes ale noilor colegi care s-au alăturat echipei prin intermediul acestui program.

Astfel, suntem alături de cei peste 450 de colegi cu dizabilități din companie prin derularea acțiunilor de sprijin și de integrare pe piața muncii. Iar pentru că #TeamKaufland este deschisă și în căutare de noi oameni dedicați, toți cei care își doresc să facă parte dintr-o echipă unită și diversă sunt încurajați să aplice la una dintre pozițiile deschise.

Află mai multe informații accesând link-ul următor: Persoane cu dizabilitati | Kaufland.Echipa Kaufland este formată ca o familie, în care fiecare coleg are un rol esențial, indiferent de nivelul ierarhic sau de experiența pe care o are. La Kaufland, performanța și succesul se obțin împreună, #TeamKaufland fiind unită de valori și de obiective comune. Și pentru că poveștile merită să fie împărtășite, puteți afla dintr-o serie de interviuri mai multe despre membrii echipei Kaufland chiar de la ei: colegii din magazine, din centrele logistice sau de la birouri.

Ep. 1: Cristian, Manager de Magazin

„Ce am învățat în timpul petrecut alături de Kaufland este că nu trebuie sa fii CEO ca să schimbi ceva în companie. Ideile constructive sunt puse în valoare și astfel îți poți aduce contribuția la dezvoltarea companiei, din orice poziție.”

Ep. 2: Ruxandra, Analist Procurări Interne

„Îmi place și mă pasionează ceea ce fac. Tocmai de aceea, mi-am dorit să îmi continui parcursul profesional în această direcție, după finalizarea programului de Trainee. Pe de altă parte, un alt factor important în decizia mea l-a reprezentat echipa din care fac parte. La Kaufland este inevitabil să nu creezi legături puternice alături de oameni speciali.”

Ep. 3: Sümeyye, Expert Organizare Vânzări

„Pe tot parcursul programului de trainee, mi-am propus să devin manager de magazin, așa că, atunci când a venit momentul, am fost încântată. Pot spune cu adevărat că a fost una dintre cele mai bune experiențe profesionale pentru mine, deoarece această funcție mi-a oferit atât satisfacții profesionale, cât și personale. Îmi plăcea să petrec timp cu echipa mea și lucram împreună pentru a face clienții mulțumiți.”

Ep. 4: Alex, Analist Controlling

Cred că acest tip de program, cum este Kaufland Trainee, îți oferă posibilitatea să ai o viziune mult mai amplă asupra activității companiei. Pentru mine, în mod cert a fost deosebit de util, pentru că m-a ajutat să devin mai eficient în luarea deciziilor și întocmirea rapoartelor.”

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 13 Cei Mai Doriți Angajatori în Constanța
# 24 Cei Mai Doriți Angajatori în București
# 25 Cei Mai Doriți Angajatori în România
# 27 Cei Mai Doriți Angajatori în Iași
# 48 Cei Mai Doriți Angajatori în Timiș
# 48 Cei Mai Doriți Angajatori în Cluj
BUCURESTI
Retail

Joburi Kaufland Romania :

Locuri de munca Kaufland Romania

Angajari Kaufland Romania