[Stagiu] Benchmarking Analiza concurentei pentru piesele din tabla

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile [Stagiu] Benchmarking Analiza concurentei pentru piesele din tabla active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Titu
 • Actualizat la: 03.01.2024
  Remote work: Hybrid
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu totii împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

  Cerinte

  - Student al universitatilor cu profil tehnic (de preferat Domeniul Materialelor / Inginerial Materialelor/ Stiinta Materialelor);
  - Cunostinte de Ingineria Materialor
  - Cunostinte de utilizare a Pachetului Office (Word, Excel, Powerpoint)
  - Capacitate de analiza/sinteza, priorizarea sarcinilor si orientare catre rezultat
  - Cunostinte limba franceza si/sau engleza nivel minim B

  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.

  Responsabilitati

  Postul de stagiar face parte din Echipa de Materiale Metalice - Departamentul de Ingineria Materialelor

  Activitatea se desfasoara la Centrul Tehnic Titu si in laboratorul de Ingineria Materialelor si presupune:
  -Efectuare de analize si teste distructive pe piese metalice (Analiza Chimica, Analiza metalografica, Incercari mecanice)
  - Identificarea materialelor analizate si incadrarea lor in standarde
  - Realizarea unui Benchmarking pentru piesele analizate (sintetizarea informatiilor obtinute prin teste si realizarea unor rapoarte de analiza si documente de sinteza cu rezultatele obtinute)