[Stagiu] Crearea metodelor de reparatii F/M (Deschis)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile [Stagiu] Crearea metodelor de reparatii F/M (Deschis) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Mioveni
 • Actualizat la: 11.12.2023
  Remote work: Hybrid
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu totii împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

  Cerinte

  Student sau masterand la facultati cu profil tehnic - cunoasterea componentelor automobilului
  O bună comunicare în limba engleză (înțelegere, vorbire) , limba franceză (înțelegere, vorbire), constituie un avantaj .
  Atentie la detalii
  Persoana organizata, implicata, curioasa
  Bune cunostiinte ale pachetului Microsoft Office

  Responsabilitati

  Stagiarul va acompania Conceptorul de metoda si va ajuta la optimizarea metodelor de reparatie. Se vor cauta metode noi de redactare a metodelor de reparatie.

  Alte informatii

  Oferim un mediu profesionist in care poti interactiona cu o echipa tanara si colegi din marea „familie” Renault.
  Acces la Aplicatiile si Procesele si procedurile dupa care ne desfasuram activitatea.

  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală