[Practica] Metode de coroziune statica in domeniul auto - Digitalizarea Centrului de coroziune (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Titu
 • Actualizat la: 03.12.2023
  Remote work: Hybrid
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu totii împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

  Cerinte

  - Student/masterand al universitatilor cu profil tehnic (de preferat Domeniul Materialelor / Inginerial Materialelor/ Stiinta Materialelor/ Chimie);
  - Cunostinte de baza de Ingineria Materialor / Chimie
  - Cunostinte avansate de utilizare a Pachetului Office (Word, Excel incusiv Macro/VBA, Powerpoint)
  - Cunostinte despre bazele de date
  - Capacitate de analiza/sinteza, priorizarea sarcinilor si orientare catre rezultat
  - Cunostinte limba franceza si/sau engleza nivel minim B

  Responsabilitati

  Postul de stagiar face parte din Echipa de Materiale Metalice - Departamentul de Ingineria Materialelor

  Activitatea se desfasoara la Centrul Tehnic Titu si in laboratorul de Ingineria Materialelor si presupune:
  - Participarea la teste de coroziune
  - Identificarea oportunitatilor de automatizare a bazelor de date si a raportarilor
  - Automatizarea inregistrarii / introducerii datelor
  - Crearea de macro-uri pentru bazele de date existente sau solutii alternative pentru simplificarea raportarilor

  Alte informatii

  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.