[Stagiu] Validare anduranta sasiu (F/M)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile [Stagiu] Validare anduranta sasiu (F/M) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Mioveni
 • Pitesti
 • Actualizat la: 31.12.2023
  Remote work: Hybrid
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu totii împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

  Cerinte

  Profilul așteptat al candidatului:

  Student profil mecanic, Autovehicule Rutiere (ideal);
  Stăpânire bună a următoarelor materii: mecanică, vibrații mecanice, rezistența materialelor, element finit, organe de mașini, dinamica autovehiculelor, sisteme de frânare, direcție și suspensii;
  Cunostinte in domeniul electronicii;
  Competențe în pachetul Office: Excel, PowerPoint, etc;
  Nivel cel puțin mediu de limbă engleză;
  Stăpânirea unui limbaj de programare (ideal).

  Responsabilitati

  Stagiu Validare anduranta sasiu

  Stagiu consista in doua parti. Partea principala a stagiului consta in realizarea unui caiet de sarcini sintetic de dimensionare in anduranta a organelor sasiu, plecand de la un semnal inregistrat pe pista, analizand deformatiile inregistrate in marcile tensiometrice cu care piesele au fost instrumentate. Caietul de sarcini va detalia eforturile, forma semnalului sintetic si caracteristicile pieselor inconjuratoare de aplicat in cazul unei validari fizice si/sau numerice. In a doua parte, stagiarul va participa la corelarea incercarii fizice pe banc cu calculul EF asociat.

  Obiectivul stagiului:

  să ofere stagiarului o vedere de ansamblu asupra modului de definire a caietelor de sarcini de durabilitate pentru componentele de șasiu (de exemplu braț inferior de punte față, cadru motor etc) si asupra modului de corelare a validarilor fizice si numerice.