Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara, 13-14 octombrie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Angajatori de TOP active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara, 13-14 octombrie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Inginerie
 • Marketing
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 16.10.2023
  Remote work: On-site

   

  Angajatori de TOP - Evenimentul de cariera pe care nu trebuie sa-l ratezi toamna aceasta!
   

  Te invitam sa te inscrii la Angajatori de TOP Timisoara, cel mai important eveniment de cariera din tara dedicat studentilor, absolventilor si profesionistilor, care va avea lor pe 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Romania.

  Angajatori de TOP aduna de peste 34 de editii cele mai renumite companii din domeniile business & tech si cei mai entuziasti potentiali angajati pentru acestea. 

  Precum ne-am obisnuit in trecut, ne-am bucurat si editia trecuta de prezenta companiilor de TOP din industrie, precum HELLA Romania, Bosch Service Solutions SRL, Continental, Heraeus Electronics, Huf Romania, Nagarro, Kaufland, Valeo, Adient Jimbolia, Linde Global Services Romania SRL si lista continua. 

  Bineinteles, o asemenea revenire, plina de entuziasm si surprize, este sustinuta si de o locatie pe masura! Te asteptam la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara,  acolo unde vei avea ocazia sa stai fata in fata cu angajatorii tai preferati si sa iti pui in valoare aptitudinile pe care acestia le cauta. Suna prea bine sa fie adevarat? Inca nu am terminat!  
   

  Ce suprize iti pregatim pentru editia viitoare? 
   

  Nu esti inca sigur? Pentru inca o doza de entuziasm vrem sa iti aratam putin din cum a aratat experienta Angajatori de TOP.  Ce trebuie sa stii daca iti doresti sa participi la cel mai mare targ de cariera din Romania? 

  • Participarea la Angajatori de TOP este GRATUITA, iar inscrierea se realizeaza in baza contului de utilizator hipo.ro (NB: Iti poti crea contul importandu-ti datele de pe pagina de Facebook sau LinkedIn, astfel reduci timpul alocat inscrierii); 

  • Creeaza un CV care sa contina detaliile importante din trecutul tau educational si profesional pentru a genera un CV Barcode care va fi biletul tau de intrare. Completeaza cat mai atent campurile de informatii pentru a te asigura ca vei atrage atentia angajatorilor tai preferati; 

  • Ia-ti o agenda si un pix pentru a nu omite nicio informatie utila! Nu poti sti niciodata cand vei avea nevoie de acestea. 
    

  BONUS 
   

  • Fii cu ochii pe paginile noastre de Social Media pentru a ramane la curent cu toate surprizele pe care ti le-am pregatit cu drag pentru Angajatori de TOP

  • Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii primul care afla cele mai calde noutati despre eveniment; 

  • Inscriete-te impreuna cu un prieten sau un coleg pentru a impartasi experienta Angajatori de TOP si pentru a te bucura din plin de tot ce ti-am pregatit. 


  Vino la Angajatori de TOP si fa primul pas spre cariera de succes care te asteapta!

   

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  Arad, Oradea, Timisoara,

  Aplica fara CV
  Remote

  Aplica fara CV
  Remote

  Vezi job-uri similare (49)