Expert Fonduri Structurale

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • Constructii
 • Inginerie
 • Management - Consultanta
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 27.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  CERINŢELE POSTULUI

  STUDII: absolvent de studii superioare economice/juridice (tehnice opțional)

  EXPERIENŢA PROFESIONALĂ:
  – min. 2 ani experiență în domeniul accesării de fonduri nerambursabile
  – experiența în cadrul proiectelor de infrastructură reprezintă un avantaj

  TRĂSĂTURI DE PERSONALITATE:
   conștiinciozitate
   atenție mare la detalii
   adaptabilitate rapidă
   flexibilitate
   creativitate
   rezistență la efort intelectual
   toleranță la incertitudine
   autonomie

  COMPETENȚE și ABILITĂȚI:
  • Generale
   abilitate generală de învățare (raționament analitic, transfer analogic, memorie, atenție la detalii)
   capacitatea de a evalua riscuri și de a indetifica soluții
   capacitatea de a prezenta cunoștinte din diverse surse în limbaj accesibil
   abilități de comunicare
   inițiativă
   abilități analitice
   capcitate de sinteză
   orientare spre calitate și rezultat
   comunicare eficientă
   organizare și planificare
   structurare a ideilor
   abilități de prezentare
   lucrul eficient în echipa

  • Specifice
   operare Ms Office (Word, Excel, Power Point, Outlook), Internet, CRM
   Cunoașterea surselor de finanțare
   Cunoştinţe engleza: nivel avansat

  Responsabilitati

  Sarcini, responsabilități

  - Analizează și monitorizează în permanență sursele de informare pentru programele operationale finantate din Fonduri Nerambursabile sau guvernamentale (documentele cadru de implementare, ghidurile solicitantului, legislatie privind eligibilitatea cheltuielilor, alte documente)
  - Identifică oportunitățile de atragere si utilizare a fondurilor structurale pentru dezvoltarea comunităților din România. Propune noi domenii de activitate în domeniul consultanței și proiectării.
  - Prezintă aceste oportunități Directorului de Departament, Directorului General și definește împreună cu aceștia soluția optima de implementare a proiectelor si obtinere a finantarilor.
  - Ofera consultanță privind accesarea de fonduri structurale pentru finanțarea de proiecte.
  - Realizează materiale suport și documente de lucru necesare la întâlnirile cu clienții și partenerii. (prezentări power point; fișe de proiect; liste de oportunități de finanțare; etc..).
  - Identifică și negociază colaborări în vederea scrierii, depunerii și realizării managementului proiectelor finanțate din fonduri structurale.
  - Coordonează și monitorizează realizarea și depunerea proiectelor finanțate din Fonduri Structurale.
  - Actualizează și întreține baza de date cu informații referitoare la proiectele finanțate din Fonduri Structurale (cereri de finanțare depuse, statusul cererilor, planificare, dezvoltare, etc.. ).
  - Întocmește lunar sau ori de câte ori este solicitat, raportări privind activitatea desfășurată, conform procedurilor de lucru și la solicitarea Directorului General.
  - Colaborează cu colegii din departament în vederea întocmirii și actualizării situației proiectelor, contractelor în derulare sau din forecast.
  - Comunică și colaborează cu Departamentele de Infrastrcutură, Mobilitate Urbană, Urbanism și Regenerare Urbană, Smart City, Devize, Project Management.
  - Menține în permanență un nivel foarte bun de cunoaștere a serviciilor și soluțiilor de consultanță promovate de companie.
  - Îndeplinește atribuțiile ce-i revin din documentația sistemului de management integrat calitate, mediu, securitatea și sănătatea muncii.

  Alte informatii

  Locatie birou: Baneasa