Internship for Advanced Value Enginering, Division Electrification Solutions

Angajator: Vitesco Technologies
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 20.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente, pentru toate tipurile de vehicule, cu focus pe cele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare.

  Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de resurse umane, bunuri și servicii. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate și totodată ne îndeplinim responsabilitatea socială față de societate, demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru investitori.

  Produsele și serviciile se schimbă și noi modele de afaceri apar la fiecare 24 de ore, peste tot în lume. Noi suntem atenți la aceste evoluții pentru a determina și conduce simultan schimbarea și a inova ziua de mâine. Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu colegii noștri din întreaga lume. Ne încurajăm angajații să își creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcționale și alte culturi. Vitesco Technologies îi susține pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare. Așa profităm de oportunitățile care ne apar în cale – folosindu-ne de cunoștințele noastre pentru a dezvolta mobilitatea durabilă a viitorului.

  Cerinte

  Ongoing university studies in last year, Bachelor degree or ongoing Master studies in the field of Engineering (eg: Mechanics, Mechatronics, Industrial, Electromechanics, Electrical, or similar);
  English knowledge: fluent (written and spoken) is mandatory; German knowledge is a plus;
  Basic knowledge of technologies and production processes (eg. injection molding, stamping, machining, casting, assembly a.s.o.);
  Part time job experience or involvement in student organizations is a plus;
  MS Office Package (Excel, PowerPoint, Teams, Outlook a.s.o.) knowledge is a must have.

  Responsabilitati

  Analyze supplier technical/commercial offers and cost breakdowns, support cost calculations;
  Support investigations of suppliers and technologies, benchmarking and localization activities;
  Analyze, collect and report data, complete various tasks as assigned by the direct supervisor;
  Support Engineering and Purchasing colleagues during concept development and quoting process;