Software Developer ERP Dynamics 365 Business Central (Navision)

Angajator: Kepler Management Systems SRL
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 09.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  Kepler Management Systems este unul din principalii parteneri Microsoft din Romania dedicați implementării și suportului soluției ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision).

  În cei aproape 15 ani de activitate, am ajutat cu succes peste 100 de companii din diverse domenii să-și modernizeze sistemele IT pentru afaceri, să-și optimizeze operațiunile și să lucreze mai bine și mai ușor folosind soluțiile software Microsoft pentru afaceri.

  Lucrăm cu clienți din 12 tări și pe lângă implementările proprii, participăm și în proiecte internaționale, oferind servicii de consultanță, dezvoltare sau management de proiect legate de implementarea, personalizarea și dezvoltarea MS Dynamics NAV.

  Cerinte

  Absolvent la o facultate cu profil informatic
  Cunoștințe de programare, algoritmi, teoria bazelor de date, programarea orientată obiect
  Tehnologii Microsoft: .Net, SQL Server
  Limba engleză

  Reprezintă un plus:
  - experienta cu aplicatii economice de tip ERP sau CRM
  - experiența anterioară de programare în Dynamics 365 Business Central/ Dynamics NAV (Navision)

  Responsabilitati

  Căutăm software developer pentru proiectele noastre de dezvoltare a soluțiilor pentru afaceri bazate pe sistemul ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV/Navision).

  Chiar dacă nu știi Dynamics 365 Business Central (Navision), dar ești familiar cu tehnologiile actuale pentru proiectarea și dezvoltarea aplicațiilor și dorești să înveți si să te dezvolți, te așteptăm să ne trimiți CV-ul tău.

  Te așteaptă o echipa de profesioniști de la care vei avea ce să înveți și care te va încuraja să-ți pui în aplicare talentul și creativitatea. Vei lucra cu unele din cele mai răspândite sisteme informatice din lume, vei avea ocazia să aprofundezi modul în care funcționează soluțiile moderne pentru gestiunea afacerilor și modul în care se concep și se dezvoltă produsele software cele mai robuste. Vei lucra pe proiecte unde ceea ce faci contează și părerea ta este ascultată.

  În schimb, așteptăm de la tine calitate, atenție la detalii, profesionalism, dorința de a face lucrurile bine și în mod eficient, motivație și entuziasm.

  Vei lucra cu C# .Net, Dynamics NAV C/AL, SQL Server, Office 365, platforma Microsoft Azure. Vei participa la proiectele noastre de dezvoltare de software, vei scrie programe și documentația lor tehnică și, dacă ai experiența necesară, vei participa la designul și conceperea arhitecturilor aplicațiilor.

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Salariu fix atractiv, corelat cu aptitudinile și experiența
  - Mediu de lucru plăcut, aflat într-o locație centrală
  - Program de lucru flexibil
  - Abonament la servicii medicale
  - Documentație din abundență și finanțarea certificărilor profesionale
  - Acces la ultimele informații și produse software din domeniu
  - Oportunități de dezvoltare în cadrul unei echipe profesioniste și al unor proiecte de complexitate ridicată