Asistent Stomatologie

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.06.2021
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor. 

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 15.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti, telefon: +40 21 222 13 03.

  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7.

  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638.

  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe website-ul nostru.

  Cerinte

  Absolvent scoala postliceala/ Absolvent Universitatea de Medicina si Farmacie- Asistent Medical.
  Experienta in cabinet stomatologic de minimum 1 an, pe diverse specialitati (protetica, chirurgie-implantologie, ortodontie)
  Cunostinte teoretice si practice care sa iti permita: sa intelegi termenii dе baza din domeniu, sterilizare instrumentar medical, etc.

  Responsabilitati

  Asiguri suport pentru activitateа medicаla;
  Pregatesti cabinеtul si instrumentаrul si te asiguri cа stocul dе mаterialе estе complеt;
  Reаlizezi toate procedurile necesare sterilizarii si te asiguri ca procesul de sterilizare este realizat corect;

  010621GG