Medic specialist stomatologie generala

Angajator: Sanador
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 13.04.2021
  Scurta descriere a companiei

  SANADOR a luat fiinta pentru ca avem o misiune. Stim ca sanatatea este cea mai importanta pentru tine, iar noi suntem aici ca sa incercam sa trecem impreuna peste orice obstacol. Iti ascultam problemele si dezvoltam pentru tine tratamente personalizate.

  SANADOR inseamna medici de elita, tehnologie de top si grija fara cusur. Ne-am propus sa demonstram aceste lucruri zi de zi. Clinica SANADOR Decebal, inaugurata in 2001, este cea dintai unitate SANADOR si s-a facut remarcata inca de la inceput prin profesionalismul echipei medicale. In 2006, am deschis SANADOR Victoriei, prima clinica medicala dotata cu laborator propriu de analize medicale. Am continuat sa investim capital si expertiza pentru cele mai bune tratamente medicale, astfel ca, in 2011, am inaugurat Spitalul SANADOR, cel mai mare spital clinic privat din Romania, cu 413 paturi si 10 sali de operatie, cu una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva (adulti si copii), compartiment de primiri urgente, flota proprie de ambulante si linii de garda permanente, inclusiv laborator de analize si radiologie imagistica medicala de top.

  Valorile Sanador sunt excelenta, inovatie, integritate, empatie si spirit de echipa. Avem misiunea de a imbunatatii calitatea vietii pacientilor prin acces la cele mai bune tehnologii si servicii medicale si suport din partea unei echipe de medici dedicati si profesionisti. Dorinta Sanador este de a deveni primul loc si prima optiune a pacientilor in materie de servicii medicale. Ne dorim sa stabilim un standard inalt in ceea ce inseamna grija pentru pacient, respect, compasiune si profesionalism si sa oferim cel mai bun pret pentru servicii medicale de top.

  In prezent, echipa Sanador numara peste 1 600 de angajati si peste 1 500 de medici colaboratori, echipa cu o indelungata experienta si de un inalt profesionalism ce au ca unic scop, sa claseze Sanador drept un centru medical de referinta din Bucuresti ce poate asigura asistenta medicala completa cu ajutorul tehnologiei ultraperformante pentru diagnosticare si tratament.

  Cerinte

  - Studii de specialitate absolvite;
  - Experienta in domeniu minim 2 ani;
  - Limba engleza nivel mediu (conversatie fluent);
  - Cunostinte MS Office;
  - Certificat de membru vizat;
  - Asigurare de Malpraxis;
  - Excelente abilitati de comunicare si relationare cu pacientul;
  - Orientare catre performanta si rezultate, atat individuale cat si la nivel de echipa;
  - Atitudine profesionista in relatia cu pacientii;
  - Fara cabinet propriu.

  Responsabilitati

  - Medic Stomatolog cu experienta in protetica, parodontologie si chirurgie;
  - Stabilеște planul dе trаtаment ;
  - Realizează manopеrеlе dentare la cele mаi înaltе standarde dе calitate;
  - Cunoaște şi aplică responsabilităţile de etică şi deontologie profesională;
  - Comunică eficient cu celelalte departamente şi stabileşte o relaţie armonioasă cu pacienţii prin crearea unei atmosfere de încredere şi respect.

  Alte informatii

  Descrierea companiei

  Sanador este o companie cu capital 100% romanesc, care furnizeaza intreaga gama de servicii medicale.
  Infiintata in 2001 Sanador a avut o dezvoltare continua, exclusiv organica, fara nici o achizitie.
  In anul 2011 Sanador a inaugurat cel mai mare spital privat generalist din Romania, cu 413 paturi si 10 sali de operatie, avand una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva adulti si neonatologie.
  In tot acest timp, Sanador a atras unii dintre cei mai performanti medici si personal mediu de inalt profesionalism, reusind sa atinga performante deosebite, chiar si premiere medicale in Romania. Mizand foarte mult pe resursa umana, Sanador a dezvoltat permanent procesul de recrutare, atragand oameni care sa se simta mandri ca fac parte din aceasta companie.