Tehnician Mentenanta - tipografie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Resource Management Services active.


Vezi toate job-urile Tehnician Mentenanta - tipografie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Altele
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 25.12.2020
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date a companiei pentru oportunitati viitoare. Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA HR in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA HR desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA HR care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare. Datele cu caracter personal vor fi utilizate exclusiv pentru scopul mentionat, in conditii de securitate si confidentialitate. Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA HR este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  Cerinte

  BIA HR este in cautarea unei persoane pentru pozitia de Tehnician Mentenanta pentru o tipografie cu punctul de lucru in comuna Pantelimon.

  Cerinte:
  -Experienta in domeniu reprezinta un avantaj;
  -Cunostinte tehnice si mecanice ale utilajelor;
  -Disponibilitatea de lucru in schimburi;
  -Persoana serioasa si stabila;

  Responsabilitati

  -Verificarea si asigurarea mentenantei utilajelor;
  -Intocmirea fiselor tehnice si a documentatiei aferente;
  -Verificarea perioada a tuturor masinilor din sectie;

  Beneficii:
  -Transport asigurat;
  -Activitate desfasurata in cadrul unei companii stabile;

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>