EHS Governance Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile EHS Governance Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Juridic
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Cerinte

  For one of our clients, a global IT software delivery center, we are looking for a EHS Governance Specialist/

  Role Summary/Purpose:
  Responsible for Driving EHS across Romania & supporting EHS global function within Grid Solutions;
  Support the development & implementation of an EHS Strategy that:
  Is aligned with Business EHS Strategy; Is able to deliver world class EHS across fixed service sites. Enhances sub-contractor company standards;
  Ensures compliance with internal & legal requirements;
  Acts as a differentiator in the area of EHS;
  Fully adopts the OneEHS philosophy;

  Responsabilitati

  Qualifications / Requirements:
  In-depth understanding of EHS concepts and principles gained through formal education and substantial work experience Imperative that the applicant has meaningful hands on experience within a similar industry (Engineering, Construction) & strong experience.
  Formal EHS qualifications to minimum IOSH Diploma / IEMA Certificate standard or local equivalent.
  Demonstrated experience in remaining aligned to the EHS;
  Strategic vison;
  Track record towards pragmatic EHS & problem solving;
  Be able to take control of a situation and manage unplanned events - Have good Incident investigation skills.
  Ability to delegate, to inspire, trust & grow people. Influencing skills at all levels of an organization;
  High competence on computers (Mails, Slides, Reports, Databases, Gensuite…..) Developed (oral and written) communication and diplomacy skill set with the ability to influence others by presenting sound and logical arguments tailored to the audience; Fluency in English and and local language;