IQOS COACH SALES REPRESENTATIVE

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile FieldStar active.


Vezi toate job-urile IQOS COACH SALES REPRESENTATIVE active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: FieldStar
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Job la nivel national
    Actualizat la: 09.03.2020
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    FieldStar inseamna in 3 cuvinte Limitless Brand Activation, o agentie de BTL in care entuziasmul este la el acasa. De la activari de brand, la evenimente mari (Untold, Neversea, Electric Castle), actiuni In Store, de la creatie la implementare, facem din toate si clientii spun ca le facem si bine!

    Suntem o echipa pentru care nu se poate nu exista, suntem impreuna sa gasim cele mai creative idei si rezolvam orice provocare intalnita. Visam si transformam visele nebunesti in realitate pentru ca ne caracterizeaza perseveranta.
    Iubim curiozitatea – stim ca suna a cliseu – dar cele mai bune idei au pornit din curiozitatea colegilor nostri, nu vrem sa fii cel mai bun, vrem sa devenim impreuna LIMITLESS!

    Cerinte

    Experiența în vânzări, negociere, relații cu clienții sunt cartea ta de vizită. Postul de IQOS Coach se adresează celor cu spirit antreprenorial, orientați către consumator și buni ascultători. Căutăm la tine un pronunțat spirit organizatoric, precum și o atitudine proactivă. Vrem să fii convingător și focusat pe educarea consumatorului în direcția beneficiilor produselor. Vrem să fii foarte orientat către client și să înțelegi nevoia de a-i oferi servicii excepționale, pe tot parcursul ciclului de vânzări.

    Responsabilitati

    Procesul de coaching are un caracter unic. Vei urmări, în primul rând, creșterea awareness-ului pentru categoria de produse de încălzire a tutunului. Vei explica fumătorilor adulți ce înseamnă beneficiile reale ale încălzirii tutunului, spre deosebire de ardere, înainte ca ei să încerce gama de produse IQOS. Vei aborda întregul proces ca un parteneriat creativ cu consumatorii: vei deveni partenerul lor de încredere pe termen lung și prima sursă la care apelează pentru categoria de produse pe care o reprezentăm, oferind o experiență nouă consumatorilor de tutun tradițional.

    - Vei identifica potențialii clienți și informații relevante pentru segmentarea pieței.
    - Vei vinde dispozitivele IQOS și vei fi implicat proactiv în generarea de noi oportunități de vânzare.
    - Vei urmări menținerea ratei de conversie pe termen lung în cadrul portofoliului propriu de consumatori și vei dezvolta relațiile cu aceștia pentru atingerea obiectivelor comune și satisfacerea cererii de achiziție imediată.
    - Vei asculta activ consumatorii și vei scoate în evidență beneficiile produsului în funcție de nevoile și interesele lor subliniind poziționarea Premium a mărcii printr-o comunicare excepțională a avantajelor produselor și inovației care stă la baza lor, oferindu-le plăcerea unei noi experiențe.
    - Îți vei folosi aptitudinile de bun comunicator pentru a depăși barierele conversaționale cu cei din fața ta.
    - Vei propune și gestiona implementarea programelor de loialitate.

    Alte informatii

    Beneficii:
    - Contract de muncă și salariu fix + bonusuri în funcție de performanțe.
    - Mașină pentru deplasările în interes de serviciu.
    - Acces constant la cursuri de dezvoltare profesională și programe de pregătire.
    - Posibilitatea dezvoltării unei cariere de succes într-o companie multinațională de prestigiu.
    - Telefon mobil.
    - Tabletă.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (125)