Inscrie-te la Digital HR Boot Camp 2019!

This job is no longer active!

View all ads Finance Recruitment Day active


View all ads Inscrie-te la Digital HR Boot Camp 2019! active on Hipo.ro

View all ads Education - Training active on Hipo.ro

View all ads Internship active on Hipo.ro

View all ads Human Resources - Psychology active on Hipo.ro


Company: Finance Recruitment Day
Domain:
 • Education - Training
 • Internship
 • Human Resources - Psychology
 • Ad type: event
  Ad level: Student/Graduate
  Location:
 • BUCHAREST
 • Ilfov
 • Updated at: 15.05.2019
  Remote work: On-site

  Loading HR Boot Camp…

  Cel mai “tanar” eveniment sub umbrela Hipo Boot Camps se intoarce cu o formula fresh pentru studentii si proaspat absolventii care isi doresc o cariera de succes in domeniul Resurselor Umane, combinand anul acesta domeniul Digital Marketingului cu cel al HR-ului.

  Digital HR Boot Camp pune tinerii in interactiune cu noile trenduri din domeniul Resurselor Umane, puternic influentat de digitalizare alaturi de reprezentantii unor companii de referinta din domeniul Resurselor Umane, ce vin sa prezinte un content acutal, folositor si totodata sa aduca cele mai potrivite oportunitati de cariera.  Societe Generale European Business Services este prima companie ce vine la Digital HR Boot Camp 2019! Stay tuned for more!


  Save the date!  Pe 16 mai, intre orele 9:30 si 16:30, la Impact Hub, Bucuresti, are loc consolidarea comunitatii tinerilor HR-isti.


  Top 3 motive pentru care trebuie sa participi:

      Accesezi mai usor oportunitati de cariera

  Companiile participante vin si cu scopul recrutarii viitoarei generatii de interni si trainee. Asa ca, fii pe faza, implica-te cat mai mult in discutii si pune-ti in valoare abilitatile de viitor om de HR.

     Networking cu specialisti in domeniu

  Ai oportunitatea de a discuta direct cu profesionistii din domeniu. Astfel, poti afla mai multe despre recrutare, talents development, compensation & benefits si employer branding si iti poti da seama care dintre ele ti se potriveste mai bine.

     Conferinte & workshopuri

  Poti participa la conferinte pe teme de actualitate sustinute de reprezentantii companiilor prezente, iar in cadrul workshopurilor, poti pune in aplicare ceea ce stii deja despre HR si ceea ce tocmai ai invatat in cadrul evenimentului. In plus, este sansa ideala de a te face remarcat de catre compania ta preferata.

  Vezi agenda evenimentului si toate informatiile aici.

  Cum afli daca esti persoana potrivita pentru Digital HR Boot Camp?

  • Esti student, masterand sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil uman (Resurse Umane, Sociologie, Psihologie, Comunicare si Relatii Publice sau alte specializari similare);
  • Esti la inceputul unei cariere in Resurse Umane;
  • Pe perioada studentiei si nu numai, te-ai implicat in activitati extracurriculare (voluntariat, internship-uri, workshopuri in domeniu sau alte activitati care te vor ajuta in viitoarea cariera);
  • Nu ai acumulat mai mult de 2 ani de experienta profesionala. Sesiunile se adreseaza mai mult tinerilor care sunt inca la inceputul carierei.

  Daca indeplinesti cel putin unul dintre criteriile de mai sus, tu esti viitorul digital HR-ist pe care il cautam. Asa ca, aplica acum!
   
   

  Applying to this job ad you give your consent for your information to be processed by Finance Recruitment Day.
  Please read the Personal Data Processing Policy, Finance Recruitment Day >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Hybrid

  BUCURESTI,

  Aplica fara CV
  Hybrid

  Vezi job-uri similare (19)