Junior Resurse Umane (Administrare personal) Bucuresti sau Timisoara

Angajator: Crowe PayOut Romania Membru Crowe Global
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Timisoara
 • Actualizat la: 22.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  Intr-o lume unde diversitatea este un element cheie, stim ca este esential sa adaptam serviciile noastre la cerintele clientilor, sa construim solutii customizate pentru fiecare client.

  Motto-ul nostru: Nu exista un serviciu care sa nu poate fi imbunatit.

  Cerinte

  Esti in cautarea unui job de Junior Resurse Umane?

  Iti doresti o echipa tanara, motivanta si energica? Hai sa ne cunoastem.

  Crowe Payout Romania isi mareste echipa si te asteapta sa ne trimiti CV-ul tau.  Ce cautam noi?

  O persoana cu studii superioare si experienta minima in administrarea de personal, buna cunoscatoare a legislatiei muncii, responsabila, ordonata, cu experienta in lucrul cu clientii si a operarii in Excel.

  Responsabilitati

  Ce vei face face in echipa noastra?

  Vei avea responsabilitati atat pe partea de administrare personal cat si pe cea de salarizare privind companiile client alocate, vei centraliza, prelucra si operara in sistemul informatic de salarizare a tuturor datelor si informatiilor transmise de catre client pentru constituirea calcului salarial corect, vei intocmi si verifica pontajele, statele de plata, fluturasii, ordinele de plata si declaratiile lunare conform legislatiei muncii.

  Pe partea de administrare de personal pentru companiile client alocate vei intocmi documente de personal pentru angajatii noi, acte aditionale pentru modificarile contractuale, decizii de incetare, suspendare sau revenire, vei opera in Revisal si transmite informatiile in termenul legal, vei completa si elibera adeverinte salariale solicitate de catre clientii gestionati.

  Alte informatii

  Avand birouri deschise in 5 orase din Romania (Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Buzau si Oradea) furnizam servicii de resurse umane pentru peste 160 de companii romanesti si multinationale, avand peste 9000 de angajati si care activeaza in urmatoarele industrii: servicii, productie, distributie, retail, constructii si imobiliare.

  Serviciile noastre se bazeaza pe profesionalism, confidentialitate si flexibilitate. Furnizam intotdeauna cele mai bune servicii la cele mai bune preturi. Valoarea noastra adaugata vine ca urmare a echipei pe care o avem, dinamica si mereu cu un pas inaintea competitorilor nostri.

  Unul dintre lucrurile care ne motiveaza este de a castiga si mentine increderea clientilor nostri printr-un nivel constant si ridicat al serviciilor noastre.