Manager Restaurant – cu limba Rusa Bucuresti, Sediu Central

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Rompetrol - KMG International active.


Vezi toate job-urile Manager Restaurant – cu limba Rusa Bucuresti, Sediu Central active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Turism active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Rompetrol - KMG International
Domeniu:
  • Turism
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: peste 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 24.02.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    We are a Romanian brand that evolved to an international group that produces and delivers energy products. With 6,000 employees and a wide range of jobs, Rompetrol has operations in Europe and Central Asia, from oil trading and refining to petrochemicals production, retail and marketing of petroleum products to providing services to other operators in the Energy industry.

    Cerinte

    • Studii universitare si curs de igiena - reprezinta un plus;;
    • Experienta relevanta in gestionarea operatiunilor zilnice ale restaurantului;
    • Intelegere financiara si abilitate de a gestiona bugete;
    • Cunostinte avansate de limba rusa; cunostinte medii de limba engleza – reprezinta un avantaj
    • Autorizatie de munca in Romania;
    • Capacitatea de a construi relatii de succes si de a avea o abordare deschisa si flexibila cu clientii interni, furnizorii si autoritatile;
    • Abilitati excelente de comunicare, interpersonale si de organizare.

    Responsabilitati

    • Gestioneaza operatiunile zilnice, organizeaza si coordoneaza personalul specializat din subordine precum si utilizarea materialelor;
    • Planifica si intocmeste stocul tuturor ingredientelor, bauturilor si al articolelor de bucatarie necesare pentru buna functionare a restaurantului;
    • Controleaza calitatea produselor si verifica data de expirare;
    • Stabileste si mentine relatii excelente si pozitive cu furnizorii si autoritatile statului;
    • Monitorizeaza furnizorii si se asigura ca acestia ofera cele mai bune produse si servicii in limitele bugetului stabilit;
    • Revizuieste situatiile financiare, vanzarile si rapoartele de activitate sau alte date de performanta pentru a masura productivitatea si realizarea obiectivelor pentru a reduce costurile si a imbunati programele.
    • Participa la promovarea produselor si la servire impreuna cu ospatarii, daca este cazul;
    • Supravegheaza restaurantul din punct de vedere aspect, facilitati, curatenie si igiena.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    BUCURESTI,

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (152)