Instructor Sportiv-Hotel 4* Delta Dunarii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Eurolines Romania active.


Vezi toate job-urile Instructor Sportiv-Hotel 4* Delta Dunarii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Turism active pe Hipo.ro

Angajator: Eurolines Romania
Domeniu:
 • Altele
 • Educatie - Training
 • Turism
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Constanta
 • Tulcea
 • Actualizat la: 21.08.2018
  Scurta descriere a companiei

  Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 20 societati, are 700 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din tara, 4 agentii francizate în Germania, o flota de 35 de autocare si aproximativ 2000 de autoturisme.

  Din 2011, reteaua de agentii a Grupului reprezinta brandul TUI Travel Center prin Eurolines Romania. TUI Travel PLC este cea mai mare companie de turism din lume, operează în 180 de ţări, are aproximativ 30 de milioane de clienţi anual şi pesteangajaţi. La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts şi Cruises.

  In 2015, Grupul Eurolines a preluat complexul Green Village din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.

  Cerinte

  Green Village Resort este in cautarea a doua persoane pentru pozitia de Instructor Sportiv pentru complexul hotelier de 4 stele, amplasat in Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.

  Daca prezinta interes aceasta oportunitate, va invitam sa ne cunoastem, trimitand CV-ul dumneavoastra.  Ce cautam?

  O persoana disponibila la relocare in Delta Dunarii, care sa aiba experienta de minim 1-2 ani in domeniul entertainment-ului, cunoscatoare a limbii engleza scris si vorbit, nivel avansat.

  Asadar, daca esti o fire vesela, energica și dinamica, cu o personalitate puternica si o atitudine pozitiva, o persoana serioasa, punctuala, adaptabila la un program flexibil și cu un spirit de echipa dezvoltat, inseamna ca esti ceea ce avem nevoie.

  Responsabilitati


  Cu ce te vei ocupa in echipa noastra?

  Vei fi responsabil de toate activitatile de divertisment din resort, gandind, concepand si organizand toate activitatile din departamentul enterntainment, activitati de fotbal si voley, de pescuit, de plimbari cu caiacul pe Dunare, alergare pe plaja, plimbari cu bicicleta, ping-pong, darts, jocuri la piscine, excursii pe Dunare si mare, etc.;

  Gestionarea tuturor materialelor, echipamentelor sportive folosite pentru toate activitatile de divertisment (undite, mingi, palete, carti de joc, darts, biliard, etc) vor intra tot in atributiile tale.

  Te vei ocupa si de afisarea tuturor layout-urilor de promovare a serviciilor oferite si a ofertelor speciale din resort si camping.

  Alte informatii

  Ce oferim noi?

  Un salariu motivant, cazare asigurata pe toata durata contractului, 3 mese/zi, inclusiv in zilele libere.