Noutati @ Angajatori de TOP

Top 3 skill-uri care te pot diferentia atunci cand vrei sa faci o schimbare in cariera



Decizia de a face o schimbare in cariera nu este deloc usoara. Unele persoane au tendinta de a amana acest moment fie pentru ca apreciaza ca nu sunt pregatiti, fie pentru ca se tem ca nu au competentele necesare. Este important sa evaluezi situatia de la actualul loc de munca si sa te gandesti ce iti doresti. Daca raspunsul este o schimbare, credem ca este important sa stii care sunt skill-urile transferabile, acele competente pe care odata ce le-ai dezvoltat le poti aplica si folosi indiferent de schimbarea pe care ti-o doresti.
 
Pentru ca mesajul targului de cariera Angajatori de TOP este “Ai mai multe skill-uri decat crezi! Vino să iei si jobul”, editia aceasta am intrebat companiile participante care sunt soft skill-urile transferabile in situatia in care un profesionist decide sa faca o schimbare in cariera?
 
Este foarte important sa-ti identifici acele skill-uri pe care le-ai dezvoltat, acele competente care te pot ajuta sa te diferentiezi in procesul de selectie si recrutare. Soft skill-urile pot fi dezvoltate prin traininguri, teambuilding-uri, sesiuni de coaching sau chiar la locul de munca, prin interactiunea cu ceilalti colegi. Iata care sunt soft skill-urile transferabile in opinia specialistilor in HR:
 


Asadar, in TOP 3 soft skill-urile transferabile se afla:
 
  • Rezolvarea complexa a problemelor – se traduce prin abilitati excelente de a identifica si analiza situatii complexe care pot avea implicatii semnificative asupra business-ului. Cei care detin aceasta abilitate gasesc rapid modalitati de a gestiona oportunitatile sau situatiile imediate, folosindu-se de toate resursele pe care le au la dispozitie. In aproape orice industrie, acest skill este unul dintre competentele cheie pe care angajatorii le cauta la angajati, mai ales pentru pozitii manageriale.
     
  • Gandirea critica - soft skill din ce in ce mai cautat de catre angajatori, deoarece persoanele cu un simt critic bine dezvoltat, pot sa ajute compania sa-si imbunatateasca intr-un mod constant produsele/serviciile. Persoanele care detin aceasta abilitate analizeaza cu atentie orice problema si iau decizii in cunostinta de cauza. Aceste soft skill-uri ajuta la rezolvarea problemelor si la atingerea obiectivelor.
     
  • Creativitatea - companiile cauta din ce in ce mai mult oameni creativi, persoane cu imaginatie, care pot sa vina cu idei bune in orice domeniu. Angajatii creativi sunt si curiosi, le place sa experimenteze lucruri noi si de obicei inoveaza si aduc un plus in cadrul companiei.

Daca ai experienta si iti doresti un job sau o schimbare in cariera, vino sa intalnesti companiile prezente la Angajatori de TOP. Te asteptam la Angajatori de TOP Bucuresti, pe 23 si 24 martie la Sala Palatului.

O parte dintre pozitiile disponibile pentru profesionisti in cadrul targului sunt:


Angajatori de TOP Bucuresti

 




 


Sales Manager Opportunity

 

Management-Consultanta





 


Area Sales Manager Dacia&Renault

 

Vanzari


 


Innovation Project Management (Digital Transformation)

Senior
Project Manager with French-HR Operations


 


Management-Consultanta


 



 
Sales Business Analyst (CEP/MM)
for GWE Region

Management-Consultanta


 


Senior Consultant HR Advisory



Junior Management Consulting



Junior Audit Consultant - Start your career in EY!


 


Management-Consultanta


 

Team Leader - Russian


Team Leader - Greek


Team Leader - Polish


Team Leader - Slovenian


Team Leader - Slovak


Team Leader - Finnish


Team Leader - Croatian


Team Leader - Czech


Team Leader - Bulgarian


 
Team Leader

 

Acestea sunt doar o parte dintre oportunitatile de cariera la care poti aplica in cadrul evenimentelor Angajatori de TOP. Daca esti in cautarea unui job pentru persoane cu experienta sau te-ai decis sa-ti schimbi cariera, te invitam la cel mai mare targ de joburi, unde companii de top recruteaza profesionisti ca tine.
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn