Groupe Renault Romania

Orase: BUCURESTI, Mioveni, Oarja, Pitesti, Titu,
Industrie: AutoSă te alături Groupe Renault România înseamnă să faci parte dintr-o echipă de peste 18.000 de colegi alături de care îți poți pune amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Te aşteptăm în echipa noastră mobilă, conectată și autonomă să punem lumea în mișcare și să conturăm viitorul automobilului.

#MOVEOURWORLDFORWARD

Prin aplicarea la posturile disponibile, entitățile Renault Romania prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin CV, în scopul recrutării.
Pentru informarea dvs. completă și transparentă, înainte de a aplica, vă rugăm să luați la cunoștință Politica de confidenţialitate privind protecţia datelor personale în scop de recrutare și selecție accesând link-ul: https://www.gruprenault.ro/politica-privind-cadrul-general-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal-groupe-renault-romania

 SHE Science - THE Best Day for Science

Atunci cand pasiunea intalneste inovatia, iau nastere proiecte minuntate. Astfel s-a intamplat si cu evenimentul care ne-a adus mai aproape de tinerele studente si masterande ce-si doresc o cariera in industria auto.

Pe 6 martie, Groupe Renault Romania te invita la un eveniment special – SHE Science: make Engineering and Innovation your priority.

Te asteptam sa cunosti femei din lumea Renault cu parcurs cariera inspirational, sa participi la workshopuri despre Personal Branding, sa te bucuri de o sesiune de photoshooting pentru profilul tau de LinkedIn dar si de multe alte surprize.

Ne-am bucura tare mult daca ai putea participa si tu!
Locurile sunt limitate, asigura-ti participarea prin completarea formularului de inscriere de mai jos, pana la data de 28 februarie.

Data: 6 martie 2019, orele 10:30 - 15:00
Locatie: Mindspace Bucharest, Bd. Dimitrie Pompeiu 8, Globalworth Campus A (la 3 minute de statia de metrou Pipera)

Join us and MOVE OUR WORLD FORWARD.Start spre viitorul tau!

Inscrie-te in programul de stagii Drive Your Future – Groupe Renault Romania


Stagiile din cadrul programului Drive Your Future sunt o infuzie de energie, entuziasm si idei noi din partea studentilor care participa la programele noastre de internship. Alaturi de noi aveti posibilitatea sa va familiarizati cu domeniul auto si sa descoperiti activitatile Groupe  Renault Romania. Din 2002 de cand am lansat acest program, peste 2000 de studenti au facut stagii practice in cadrul departamentelor noastre, iar 30% dintre acestia ne-au devenit colegi.


Cum poti deveni stagiar Groupe Renault Romania ?
 
 1. Acceseaza pagina Programului de internship Drive Your Future de pe site-ul nostru.
 2. Suntem curiosi sa descoperim ce te pasioneaza. Asa ca te invitam sa vezi temele de stagiu si sa alegi trei dintre acestea.
 3. Iar de aici, mai ai doar un pas, aplica la programul de intership potrivit tie:
 • Programul de Stagii - Drive Your Future 2020 - Inginerie
 • Programul de Stagii - Drive Your Future 2020 - Sisteme Tehnologice si Constructii de Masini
 • Programul de Stagii - Drive Your Future 2020 - Achizitii, Supply Chain, Transporturi
 • Programul de Stagii - Drive Your Future 2020 - Constructii Civile
 • Programul de Stagii - Drive Your Future 2020 - Contabilitate, Finante
 • Programul de Stagii - Drive Your Future 2020 - Marketing
 • Programul de Stagii - Drive Your Future 2020 - Comunicare
 • Programul de Stagii - Drive Your Future 2020 - Automatica si Calculatoare, Cibernetica, Robotica
Sa fii stagiar Groupe Renault Romania inseamna sa beneficiezi de:
 • Bursa lunara, program flexibil si acces la cele mai noi informatii din industria auto;
 • Posibilitatea realizarii lucrarii de licenta sub indrumarea unui tutore care te va ghida si iti va oferi suportul necesar;
 • Mediu de lucru multicultural si acces la spatii de dezvoltare precum Creative Lab;
 • Posibilitatea de a continua sa inovezi alaturi de noi printr-un nou internship sau sunt sanse mari sa devenim colegi.

Imagineaza-te in echipa noastra. Inscrie-te in programul Drive Your Future!
 
a

Fii parte a transformarii digitale! 
Accepta provocarea si hai in IT Hub – Groupe Renault Romania

In 2019 lansam Renault IT Hub, un nou proiect inovator care se bazeaza pe un mix de succes, intre tehnologii de ultima generatie si specialisti dinamici si inovatori din domeniile tehnologiei si economiei. Echipa este in crestere, iar mediul deschis si plin de provocari menite sa creeze cea mai buna echipa pentru cele mai noi tehnologii din industrie.

Prin intermediul acestui Hub, ne propunem sa construim de la zero un soft care sa accelereze transformarea digitala a functiei financiare a Grupului si sa dezvoltam aplicatii financiare care sa fie implementate la nivel international Renault.Daca ești Agile si ai o pasiune pentru digital, si daca vrei sa treci la urmatorul nivel al carierei tale, alatura-te unei echipe noi, cu o misiune globala – transformarea digitala.
Aplica acum pentru pozitiile disponibile potrivite tie:

 

"Groupe Renault România este cu adevarat locul in care iti poti indeplini visul de a face ceea ce iti place in cariera. Proiectul ne intareste aceasta convingere si asteptam oameni care sa ne impartaseasca gandirea si valorile. Ce ii asteapta pe viitorii membri ai echipei? Un mediu foarte dinamic, plin de noutati, tehnologii de ultima generatie si oportunitati de dezvoltare"
                                      
Nicoleta Lisievici, HR Senior Manager, Groupe Renault Romania


In plus, ca parte a echipei Renault IT Hub, poti beneficia de:

 • Acces la tehnologii de ultima generatie din industria IT si training-uri personalizate, alaturi de instructori specializati in domeniul ales
 • Mediu de lucru multicultural, program flexibil si o gamă diversă de activitati interne pe parcursul anului (Renault Day, Team Day, Christmas Party)
 • Oportunitatea de a-ti pune amprenta asupra culturii de echipa si modului de lucru
 • Posibilitatea unica de a te alatura Grupului intr-un moment de crestere si nou inceput – ne mutam in sediu nou!

Accelereaza-ti cariera si alatura-te echipei Renault IT Hub!


Transforma-ti pasiunea in cariera!

Visul tuturor celor care doresc sa isi construiasca o cariera este sa gaseasca acel job unde pot face ceea ce le place. Unde sunt inconjurati de oameni care sa le impartaseasca pasiunea. Unde au conditiile necesare pentru a-si desfasura activitatea la cele mai inalte standarde. Unde sunt provocati, in fiecare zi, sa fie mai buni.

Daca adaugi si pasiunea pentru domeniul auto, nelipsita fiecarui angajat, atunci iti uram bun venit si te invitam in Grupul Renault Romania!

Grupul Renault Romania - o companie prezenta în viata studentilor!
 
Intre Grupul Renault Romania si Universitatea Politehnica din Bucuresti si Universitatile din Pitesti, Craiova, Iasi, Galati exista de cativa ani o relatie solida de parteneriat în dublu sens, atat cu cadrele didactice, cat si cu studentii.
 
Relatia cu mediul universitar a devenit una dintre prioritatile Grupului Renault Romania. De cinci ani participam activ la dezvoltarea invatamantului si la apropierea dintre mediul universitar si cel industrial, prin diferite actiuni realizate pentru a fi cat mai aproape de preocuparile tinerilor si ale universitatilor si pentru a impartasi din cunostintele noastre.

Drive Your Future

Prin organizarea Drive Your Future, Grup Renault România vine in intampinarea studentilor si masteranzilor care vor sa faca primul pas in cariera si sa se familiarizeze cu activitati specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienta relevanta in domeniul ales, indrumarea specialistilor Renault Romania pe toata perioada stagiului, posibilitatea realizarii lucrarii de licenta, dar si de ocazia de a participa la ateliere de insertie profesionala.

Studentii si masteranzii beneficiaza de o bursa lunara, iar la sfârsitul perioadei de stagiu unii dintre ei sunt angajati. Un exemplu in acest sens este Cristian Dumitru Popescu, fost stagiar al promotiei 2015, in prezent angajat al Renault Technologie Roumanie, la Centrul Tehnic Titu. In lunile petrecute la Titu a participat la diverse teste realizate pe vehiculele din gama Dacia. Spera ca va contribui la calitatea acestora alaturi de echipa Directiei Inginerie Teste si Servicii:
          

Pentru a deveni parte a Grupului Renault te invitam sa consulti pozitiile disponibile mai jos si sa iti depui CV-ul.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Groupe Renault Romania

Companie Oras(e) Data
INGINER DIAGNOZA AUTO – Limba Franceza, Germana, Italiana

full-time 1 - 5 ani experienta

RESPONSABILITATI  Raspunde de la distanta solicitarilor profesionistilor din cadrul retelei de Post-Vanzare, in vederea diagnosticarii unor defectiuni complexe, pe intreaga gama de vehicule Renault/Dacia  Ghideaza profesionistii post-vanzare in vederea identificarii in cel mai scurt timp p[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
26.01.2020
Inginer diagnoza auto- limba franceza

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
26.01.2020
Junior Market Researcher - Mioveni

full-time 1 - 5 ani experienta

Your responsibilities: Analyze statistical data, results of quantitative and qualitative surveys, make synthesis about countries or transversal topics Make the analysis, report and presentation corresponding to customer needs Elaborate analyses and synthesis, based on the client needs Provide t[..]

Groupe Renault Romania Mioveni
26.01.2020
Analist garantii auto

full-time 0 - 1 an experienta

Analistul garantie este garantul facturarii corecte de catre retea a reparatiilor efectuate in cadrul garantiei vehiculelor Dacia sau Renault. Analistul garantie verifica coerenta facturilor de garantie, atat din punct de vedere tehnic, al pieselor inlocuite si a manoperei facturate,cat si din punc[..]

Groupe Renault Romania Mioveni
Job national
26.01.2020
Specialist Validari Diagnostic

full-time 1 - 5 ani experienta

Specialistul Validari Diagnostic are ca sarcina principala realizarea testelor cerute de planul de validare al unui vehicul, precum si difuzarea rezultatelor de validare, garatand respectarea standardelor si regulilor meserie predefinite in validarea prestatiilor.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
26.01.2020
Specialist Validare Electronica BCM (Body Control Module)

full-time 1 - 5 ani experienta

Proiectarea, dezvoltarea de fise si secvente de test pentru teste automate si/sau manuale, respectiv testarea si validarea din punct de vedere software si hardware a calculatoarelor electronice ce fac parte dintr-un sistem.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
26.01.2020
Validation specialist

full-time 1 - 5 ani experienta

Participates to the HIL bench validation and testing process for the software dedicated to electric/electronic systems control of the ECU. [..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
26.01.2020
System Functional Safety Specialist

full-time 1 - 5 ani experienta

The role of a System Functional Safety Specialist is to verify the implementation of the safety job process in project development.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
26.01.2020
Specialist Hardware Circuit Design

full-time 1 - 5 ani experienta

In the relationship with Suppliers and Development Leaders, the role of a Review Specialist is to reinforce the application of development rules and regulations, by means of identification, prevention and mitigation of all possible risks during ECU (Electronic Control Unit) development.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
26.01.2020
Product/Process Contract Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

To contribute to the design of new vehicles of the range plan and vehicle in mass production by monitoring the development of parts in order to obtain a product compliant with the requirements of the specifications. [..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
26.01.2020
Specialist Validare Platforma De Integrare Electronica

full-time 1 - 5 ani experienta

Realizeaza testarea si validarea componentelor electronice si electronice din punct de vedere inter-sistem pe platforma de integrare electrica/electronica (PIE).[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
26.01.2020
Specialist Analiza Stil de Conducere Client

full-time 0 - 1 an experienta

In acest rol vei fi responsabil de analiza modului de utilizare al vehiculelor din diferite tari, de catre clientii Dacia & Renault. In functie de rezultatele acestor analize, se propun modificari ale vehicului cu scopul de a imbunatati calitatea produselor Dacia & Renault.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
26.01.2020

Joburi Groupe Renault Romania

Companie Oras(e) Data
Participa la Angajatori de TOP BUCURESTI: