Noutati @ Angajatori de TOP

Ce companii recruteaza masiv in Bucuresti toamna aceasta? Afla la Angajatori de TOP Bucuresti - 22-23 Octombrie 2015

12 dintre companiile participante la editia din toamna aceasta a Angajatori de TOP Bucuresti isi anunta planurile de recrutare pentru perioada urmatoare. Reprezentantii lor te asteapta Joi – 22 octombrie si Vineri – 23 octombrie la stand, la Sala Palatului pentru a-ti raspunde la toate intrebarile si a-ti prezenta job-urile si programele de internship disponibile.

Multe dintre companiile prezente la cea de-a 19-a editie a celui mai mare targ de cariera ofera, pe langa pachetul salarial, si o serie de extra-beneficii care constau in programe de training, teambuilding-uri, schimburi de experienta sau petreceri tematice, special gandite pentru dezvoltarea ta in companie si integrarea rapida in echipa. Afla ce poti obtine in urma interviului de la angajatorul tau si pregateste-te pentru o cariera de succes!

HP


“Aspectul cel mai pregnant in cultura noastra organizationala este asa cum spunem anterior, inovatia. In acelasi timp, avem si alte atribute puternic definitorii: diversitatea, interactiunea globala si dinamismul. In ton cu aceste trasaturi , ne orientam catre candidati deschisi la nou, inovativi, dornici sa isi depaseasca permanent limitele si orientati catre rezultat. In contextul unul mediu multinational, in mod firesc avem nevoie de cunostinte avansate de limba engleza, aceasta fiind limba noastra de comunicare interna.

Pentru un junior compania HP reprezinta un start excelent in cariera, ii ofera o varietate de roluri si posibilitatea de dezvoltare laterala sau verticala. In cazul unui candidat cu experienta, cele mai motivante aspecte sunt legate de insasi pozitia in industrie – oportunitatea de a lucra pentru o companie care da tonul, accesul la tehnologii noi, la formare continua si colaborarea cu profesionisti.”

OTP Bank
“In ceea ce priveste profilul de candidat pentru proiecte care presupun vanzarea si promovarea produselor bancii pentru companii. Acesta este profilul cel mai dorit in momentul de fata in OTP Bank, profil pe care il cautam pentru mai multe directii si departamente din banca, cu cea mai mare intensitate insa pe segmentul de Intreprinderi Mici si Mijlocii, pe pozitii de Manager de Relatii (Relationship Manager).

In OTP Bank, cautam insa si candidati juniori, care sa-si doreasca sa-si construiasca o cariera alaturi de noi, iar pentru acestia sunt disponibile programe de internship si alte pozitii de entry-level pentru care nu este necesara o experienta anterioara in munca.

Pozitiile pentru seniori, in momentul de fata, sunt cele de Manager de Relatii pentru IMM si Manager de Relatii pentru Companii.

Pentru candidatii juniori, pozitiile disponibile sunt in reteaua teritoriala, denumite Multifunctional Adviser, pozitii care implica atat partea de casierie - cash si noncash, cat si partea de vanzari catre persoanele fizice.”


GENPACT


GENPACT recruteaza pentru 200 de pozitii toamna aceasta. Ariile in care activeaza GENPACT Romania sunt Outsourcing, BPO si Servicii. Domeniile in care recrutam - atat juniori cat si seniori - sunt Finance&Accounting, Achizitii, IT Support si HR. In acest moment, avem deschise 40 de pozitii pentru vorbitorii de limba germana, 40 de pozitii pentru vorbitorii de limba franceza, 30 de pozitii pentru vorbitorii de limba italiana, 15 pozitii penru vorbitorii de neerlandeza si numeroase alte joburi pentru candidatii vorbitori de spaniola, greaca, turca, maghiara, olandeza, portugheza, ceha sau engleza.”


Telekom Romania


“In interiorul companiei, punem foarte mult accentul pe dezvoltarea angajatilor, iar unul din lucrurile pe care le facem in acest sens este sa le oferim posibilitatea de a avansa in cadrul companiei, astfel ca aproximativ 50% din posturile recrutate sunt acoperite cu candidati interni.

In primul rand, ne vom adresa celor aflati la inceput de cariera, prin posturile disponibile in call center-ele noastre, precum si in retelele de magazine Telekom si Germanos. Aceste zone reprezinta pepiniere de talente pentru a promova ulterior in oricare dintre celelalte structuri ale organizatiei, de la HR lamanagementul produsului, IT, tehnic etc. De asemenea, avem disponibile posturi dedicate specialistilor din comercial, IT, tehnic, etc.”


Kaufland Romania


Kaufland Romania continua expansiunea si in aceasta toamna si ne propunem sa atragem tinere talente prin cele peste 50 de oportunitati de dezvoltare deschise in peste 100 de magazine, doua centre logistice, dar si in  departamentele sediului nostru central din Romania.

Incurajam si sustinem oportunitati care contribuie la o cariera de succes dedicata tinerei generatii, iar in aceasta directie echipa noastra asteapta cu interes evenimentele din Bucuresti si Timisoara.

Indiferent in ce etapa a carierei va aflati – elev, student, absolvent, cu sau fara experienta: la noi fiecare candidat are sansa sa-si dezvolte o cariera de succes. Prin cele trei domenii principale de activitate – Vanzari, Logistica si departamentele din Sediul Central reusim sa oferim joburi diverse si numeroase sarcini atractive.”


Oracle


Oracle este in cautare de candidati cu potential pentru diverse departamente ale companiei: Financiar, Logistica, Customer Service, HR, Management, Marketing si Comunicare, Retail, Design, Contultanta. Accentul cade, insa, pe dezvoltarea zonei de Cloud si pe Vanzari. Suntem intotdeauna deschisi in ceea ce priveste recrutarea de tinere talente si pastrarea lor in companie, deci nu este important nivelul tau de experienta sau domeniul de studii – aplica cu incredere!

Primul pas este sa aplici. Daca CV-ul tau este potrivit pentru job-ul la care ai aplicat, vei fi contactat de unul dintre recruiterii nostri pentru un interviu telefonic preliminar. In functie de pozitia pe care ai ales-o, ceea ce urmeaza poate fi diferit. Te poti astepta la o serie de interviuri tehnice si/sau axate pe competentele si abilitatile tale in ceea ce priveste desfasurarea activitatii pe pozitia respectiva cu managerii nostri. Este posibil chiar sa ti se ofere oportunitatea unui interviu cu echipa cu care vei lucra.”


BCR


“Similar anilor trecuti, in BCR se regaseste aceeasi dinamica in zona de recrutare, datorata pe de o parte dimensiunii companiei, si pe de alta parte proiectelor inovative din acest an care au generat noi structuri in banca, si deci noi pozitii de ocupat.

Recrutam  pentru pozitii de profesionisti cu expertiza, insa ne orientam si catre tineri cu un minimum de experienta, care sa isi doreasca sa inceapa un drum profesional intr-o banca de top. Indiferent insa de profilul facultatii absolvite, ii cautam in special aceia care sunt cu adevarat motivati de o viata profesionala in domeniul bancar.”


Ericsson


Ericsson se afla in plin proces de expansiune; ne mandrim cu faptul ca potentialii viitori angajati vor gasi o diversitate de oportunitati de cariera interesante.

Suntem in cautare de juniori, profesionisti si manageri, printre care amintim:
  • Absolventi de top care sunt dispusi sa continue procesul de invatare si sa isi construiasca o cariera;
  • Candidati orientati catre clienti, nerabdatori sa puna in aplicare cunostintele de limbi straine;
  • Specialisti IT dispusi sa lucreze in cadrul proiectelor tehnice inovative;
  • Candidati cu abilitati tehnice avansate;
  • Specialisti Achiztii.”

BearingPoint


“Pentru a sustine planurile noastre de dezvoltare recrutam in mod constant candidati pentru pozitiile Business Consultant si Technology Consultant Pana la finalul anului curent putem oferi 20 de pozitii pentru consultanti si 20 de pozitii de internship platit.

In acest sens, suntem interesati sa cunoastem candidati talentati, proaspat absolventi si studenti in an terminal, dar si  candidati cu experienta consistenta in oricare din domeniile: implementare si suport SAP, raportare financiar-bancara, Data Warehouse, Java, Javascript, PHP, HTML, C#, .net, SharePoint, SQL, IT security, Informatica PowerCenter, BI, aplicatii mobile, care sa se alature echipei noastre, pregatiti sa accepte provocari precum calatoriile in tari straine si lucrul intr-un mediu international.”


TELUS International Europe


“Pentru un profesionist care isi doreste sa se angajeze in cadrul TELUS International, cel mai important sfat este de a fi deschis catre o alta cultura de coaching si leadership, modul nostru de evaluare a performantelor punand mult mai mult accent pe satisfactia clientului si mai putin pe alti indicatori urmarinti in general in industria noastra (durata apelurilor, volum de apeluri, numar de vanzari pe ora, etc).
  • Numarul pozitiilor entry-level: 150
  • Numarul pozitiilor middle-level: 20
  • Numarul pozitiilor senior level: 4
Aceste pozitii sunt disponibile in cadrul departamenentelor Suport, Administrativ si Client Service, din Bucuresti si Sofia. Multe dintre pozitiile metionate mai sus, au incluse si pachete de relocare.”


Computer Generated Solutions


“Oportunitatile de cariera sunt in zona de management, IT, HR si training. Spre exemplu, 90% dintre angajatii CGS Romania care ocupa pozitii de middle si upper management au promovat din interiorul companiei, aceasta fiind si o politica a firmei, aceea de a promova proprii angajati, nu de a cauta in afara companiei.

Angajam vorbitori de limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza, maghiara, etc.) cu sau fara experienta, pentru posturi de Customer Care, Technical Support Representative, Contract Maintenance/Billing Associate, Accounts Receivable, Telesales Specialist. Avem 70 de pozitii entry level, 10 middle level si 5 senior level.”


WNS Global Services


“Mai mult de 400 de angajati in Romania  impartasesc valorile WNS, livrand expertiza tehnica si excelenta operationala in servicii financiare, asigurari, mar­keting, logistica si achizitii, telecom, media, turism, productie sau retail. Recrutam cel mai des atat juniori cat si seniori, vorbitori de engleza, germana , franceza, italiana, spaniola pentru domenii de Customer Support si Finance & Accounting, insa avem si joburi pentru vorbitori de rusa, maghiara, greaca, portugheza, turca, olandeza, ceha sau poloneza.

In aceasta toamna avem deschise pozitii atat pentru proaspat absolventi, juniori, seniori cat si pentru specialisti. Planurile de recrutare pentru acest an sunt pentru 40 vorbitori de franceza, 20 de pozitii pentru vorbitori de germana, 10 pozitii pentru vorbitori de italiana, spaniola si multe alte joburi pentru vorbitorii de greaca, portugheza, turca, poloneza.”


 

LinkedIn