Regulament Career Quiz

Regulament participare concurs Career Quiz

11.09.2023 –26.01.2024

Articolul 1 - Organizatorul

1.1 Organizatorul concursului denumit “Chestionar AÈ™teptări StudenÈ›i” (denumită în continuare “Concurs”) este Catalyst Solutions SRL, cu sediul în România, Strada Pitar MoÈ™, Nr 6, Etaj 4, Sector 1, BucureÈ™ti, având cod unic de înregistrare fiscală RO17304500, înregistrată la Registrul ComerÅ£ului sub nr. J40/4003/2005, prin administrator DragoÅŸ Gheban.

1.2 Concursul se va desfăşura prin intermediul Organizatorului ÅŸi se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”) a căror respectare este obligatorie pentru toÈ›i participanÈ›ii.

1.3 Prin înscrierea la acest Concurs, participanÅ£ii declară È™i recunosc ca au luat cunoÈ™tință de prevederile Regulamentului È™i că acceptă termenii È™i condiÈ›iile prezentului Regulament È™i înÈ›eleg că în acest scop datele lor cu caracter personal vor fi prelucrate conform Regulamentului. ParticipanÅ£ii se obligă să respecte È™i să se conformeze tuturor termenelor, condiÈ›iilor È™i prevederilor prezentului Regulament.

Articolul 2 - Durata şi locul de desfăşurare a Concursului

2.1 Campania este organizată ÅŸi desfăşurată exclusiv pe teritoriul României.

2.2 Perioada campaniei este 11.09.2023, ora 00:00:00-26.01.2024, ora 23:59:59 (denumită în continuare “Perioada Concursului”).

2.3 Organizatorul îÈ™i rezervă dreptul de a prelungi perioada Concursului pe parcursul derulării acestuia, cu respectarea prevederilor incluse în art. 3 din prezentul Regulament.

2.4 După data încetării Concursului 26.01.2024, ora 23:59:59, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate È™i nu îÈ™i mai asumă nicio obligaÈ›ie în legătură cu orice circumstanță care ar putea conduce la concluzia actualității sau continuării Concursului.

Articolul 3 - Regulamentul Concursului

3.1 Regulamentul Concursului este disponibil oricărui solicitant, în mod gratuit, pe întreaga durată de desfășurare a Concursului.

3.2 Organizatorul îÈ™i rezervă dreptul de a modifica È™i/sau completa Regulamentul, ulterior înÈ™tiințării prealabile a participanÅ£ilor cu privire la orice modificare a vreuneia dintre prevederile acestuia cu minim 24 de ore înainte de intrarea în vigoare a acestor modificări. Orice modificări / completări aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse în acte adiÈ›ionale care vor fi aduse la cunoÈ™tinÈ›a publicului prin actualizarea Regulamentului. Comunicarea Regulamentului actualizat către public se va face prin modalitățile anunÅ£ate în art. 3.1, anterior intrării lor în vigoare, cu minimum 24 de ore.

3.2 Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Campania poate fi mediatizată în scopul informării publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare È™i / sau cu rol informativ.


Articolul 4 - Dreptul la participare
 

4.1 Participarea la acest Concurs este accesibilă oricărei persoane fizice, denumită în continuare „Participant”, care:

  1. are domiciliul / reÈ™edinÈ›a (chiar ÅŸi temporară) în România, posesoare a unei cărÈ›i de identitate sau buletin, care, la data înscrierii, a împlinit vârsta de 18 ani;
  2. este rezidentă fiscal în România;
  3. în sensul legii este major, cu capacitate deplină de exerciÅ£iu;
  4. îndeplineÅŸte cumulativ condiÈ›iile din SecÅ£iunea 7 - Mecanismul desfășurării Campaniei, din prezentul Regulament.
    1. Nu au dreptul de a participa la aceasta Campanie următoarele persoane:
  5. persoanele a căror vârstă este mai mica de 18 ani la data înscrierii în Campanie;
  6. prepuÅŸii (inclusiv însă fără a se limita la angajaÈ›ii) Organizatorului sau ai grupului de societăți din care face parte Organizatorul;
  7. membrii familiilor prepuÅŸilor menÈ›ionaÈ›i la punctele a) si b) de mai sus (constând din copii, părinÅ£i, soÅ£/soÅ£ie, frate/sora)

4.3 Organizatorul poate verifica oricând măsura în care o persoană respectă prezentul Regulament. În cazul în care Organizatorul constată sau îi sunt aduse la cunoÈ™tință încălcări sau nerespectări ale Regulamentului sau nerespectări ale condiÈ›iilor impuse pentru participarea în Concurs, sau (b) indicii de practici suspecte, ilicite, frauda, sabotaj sau perturbare, ori tentative ale acestora, de orice tip la adresa, imaginea sau reputaÈ›ia Companiei, Organizatorului sau a celorlalte părÈ›i implicate, Organizatorul poate proceda la suspendarea / anularea drepturilor, beneficiilor sau premiilor după caz, È™i / sau descalificarea ParticipanÈ›ilor implicaÈ›i, chiar ÅŸi a câÈ™tigătorilor. În toate cazurile în care exercită această prerogativă, Organizatorul nu datorează nicio despăgubire de orice natura sau plată Participantului descalificat.

4.4 Dacă sunt identificate persoane care au influenÈ›at sau care au facilitat câÅŸtigarea de premii în cadrul Concursului de către persoane care nu îndeplinesc condiÈ›iile de participare la Concurs, stipulate în prezentul Regulament, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate ÅŸi de a acÈ›iona în instanță atât persoanele care au facilitat participarea unor astfel de persoane la Concurs, cât È™i persoanele care au participat, in mod incorect la Concurs.

4.5 Organizatorul îÈ™i rezervă dreptul de a interzice orice participare la Concurs, ce se efectuează prin încălcarea prezentului Regulament È™i de a nu acorda premi ParticipanÅ£ilor care încalcă prevederile Regulamentului. Orice încercare de fraudare se sancÈ›ionează cu eliminarea Participantului în cauză din Concurs fără nici o obligaÅ£ie din partea Organizatorului de a informa Participantul cu privire la eliminarea sa din Concurs.

Articolul 5: Premiile concursului
 

5.1 În cadrul concursului vor fi acordate 3 premii, prin tragere la sorÅ£i, conform mecanismului descris la art. 6 de mai jos, constând în:
a.3 vouchere EMAG fiecare in valoare de 500 ron.
5.2 Premiul se va acorda la finalul concursului, prin tragere la sorÈ›i, luând în considerare participanÈ›ii care au completat È™i finalizat chestionarul online, folosind o adresă de E-Mail validă. La tragerea la sorÅ£i, participă toate înscrierile valide în Concurs, înregistrate în Perioada Concursului.

5.3 Participantul declarat câÈ™tigător în cadrul acestui Concurs, nu are posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor în bani, de a solicita înlocuirea acestora cu alte bunuri sau schimbarea caracteristicilor premiilor câÈ™tigate.

5.4 Organizatorul este absolvit de orice răspundere decurgând din acordarea premiului. Modul în care ParticipanÅ£ii câÈ™tigători utilizează premiile se realizeaza pe propria răspundere a acestora.

5.5 Organizatorul nu îÈ™i asumă responsabilitatea È™i nu va fi implicat în disputele cu privire la dreptul de proprietate asupra premiilor Concursului. Niciun litigiu având ca obiect dreptul de proprietate asupra premiilor Concursului nu va influenÈ›a principiul conform căruia Organizatorul Concursului va acorda premiul Participantului care respecta prevederile acestui Regulament È™i este declarat câÈ™tigător. Din momentul în care câÈ™tigătorii intră în posesia premiului Concursului, Organizatorul nu mai răspunde de integritatea È™i calitatea premiilor acordate, in limitele legale. GaranÈ›ia pentru produsele oferite drept premii, daca este cazul, va fi acordată în limitele È™i potrivit certificatului de garanÈ›ie emis de către producătorul acestora.
 

Articolul 6 - Mecanismul desfăşurării Concursului
 

6.1 CondiÈ›ii privind înscrierea valabilă în Concurs

Pentru înscrierea valabilă în vederea participării la Concurs este necesară îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiÈ›ii:

  1. Participantul trebuie sa aibă drept de participare potrivit prevederilor art. 4 de mai sus
  2. Înscrierea se va face exclusiv în Perioada Concursului, menÈ›ionată la art. 2 din Regulament;
  3. Participantul urmează etapele necesare înscrierii în Concurs, aÅŸa cum acestea sunt detaliate in art. 7 din Regulament.

Articolul 7 - Validarea CâÅŸtigătorului

7.1 PotenÅ£ialii câÈ™tigători ai Premiilor oferite la finalul concursului, desemnaÈ›i în cadrul tragerii la sorÈ›i electronice realizate prin platforma random.org, un program cu distribuÈ›ie aleatorie, vor fi anunÈ›aÈ›i de reprezentantul Organizatorului telefonic, sunaÈ›i de maximum două ori, cât È™i prin primirea unui E-Mail, la care câÈ™tigătorul are timp 3 zile lucrătoare să confirme citirea conÈ›inutului È™i 24 de ore din acel moment să trimită documentele necesare. Pentru evitarea oricărei neînÈ›elegeri, reprezentantul Organizatorului îi va comunica fără echivoc persoanei care a răspuns anunÈ›ului ÅŸi care urmează să revendice premiul faptul că niciun potenÈ›ial câÈ™tigător nu va fi considerat ca fiind câÅŸtigător al premiului până când nu este validat final conform prevederilor Regulamentului. Pentru validare îi vor fi solicitate următoarele date: numele È™i prenumele aÈ™a cum sunt acestea menÈ›ionate în actul de identitate, vârsta ÅŸi adresa de e-mail. În cazul în care, participantul destinatar al anunÈ›ului nu răspunde, din motive independente de voinÈ›a Organizatorului (participantul extras la tombolă nu răspunde la telefon È™i nici pe E-Mail, in intervalul definit anterior), acesta va fi declarat neeligibil în calitate de câÈ™tigător, urmând a se apela succesiv la rezerve, în ordinea extragerii lor, urmând aceeaÈ™i procedură de validare.

Pentru validarea finală, reprezentanÅ£ii Organizatorului vor solicita potenÅ£ialului câÅŸtigător să facă dovada actului de identitate în maximum 24 de ore de la extragerea câÈ™tigătorilor, prin trimiterea pe e-mail la adresa ana.guse@catalyst.ro a unei copii după acesta. De asemenea, câÈ™tigătorul va fi nevoit să semneze un proces verbal de tipul predare-primire, în acelaÈ™i interval de 24 ore.

PotenÈ›ialul câÈ™tigător are obligaÈ›ia să se asigure că datele sale personale trimise prin e-mail pot fi identificate È™i sunt lizibile cu uÅŸurinţă.

În cazul în care termenul de 24 de ore nu a fost respectat de către un potenÅ£ial câÅŸtigator sau acesta trimite documentaÈ›ia specificată mai sus incompletă sau ilizibilă, participarea acestuia la Concurs va fi invalidată de către Organizator, urmând a se proceda la contactarea rezervelor, în ordinea în care acestea au fost extrase, reluându-se validarea în aceleaÈ™i condiÈ›ii.

7.2 Transmiterea premiului se va face astfel:

7.2.1 Premiul va fi livrat prin email, la adresa specificată de către câÈ™tigător în timpul procesului de validare, în termen de maximum 30 de zile de la data validării finale.

7.3 CâÈ™tigătorul premiului nu poate ceda premiul, în integralitate sau parÅ£ial, unor alte persoane, anterior predării acestor premii de către Organizator, fără acordul scris al Organizatorului.

7.4 Organizatorul nu poate fi făcut responsabil pentru cazul în care participantul desemnat câÈ™tigător nu poate fi contactat din cauza faptului că adresa de e-mail indicată drept date de contact este incorectă È™i / sau numărul de telefon indicat drept date de contact este incorect, nealocat sau în afara ariei de acoperire.

7.5 În situaÈ›ia în care premiul Concursului nu este acordat din motive independente de voinÈ›a Organizatorului, acesta rămâne la dispoziÈ›ia Organizatorului care poate organiza, dacă va considera necesar, o extragere specială pentru a desemna un nou câÅŸtigător È™i rezerve sau care poate organiza un altă Concurs, după caz.

7.6 Organizatorul nu are nicio obligaÈ›ie de a întreÈ›ine corespondenÈ›a cu potenÈ›ialii câÈ™tigători sau câÈ™tigătorul premiului Concursului după expirarea termenelor de revendicare, sau cu alÈ›i participanÈ›i în afara obligaÅ£iilor asumate prin prezentul Regulament.

7.7 Organizatorul se obligă să facă public numele câÅŸtigătorilor validat È™i premiul acordat în cadrul Concursului (numele, prenumele È™i premiul câÅŸtigat). În acest sens, Organizatorul va afiÅŸa pe toate paginile de social media (precum Facebook, Instagram ÅŸi LinkedIn) ale Hipo.ro câÅŸtigătorul'

7.8 Procedura de validare este aceeași și pentru rezerve.

Art. 8 - Taxe și impozite

8.1 Organizatorul se obligă să calculeze, să reÈ›ină, să declare ÅŸi să vireze impozitul aferent premiului acordat câÈ™tigătorului, în conformitate cu prevederile Legii 227/2015 privind Codul Fiscal. Suplimentar faţă de impozitul cu reÈ›inere la sursă aplicabil pentru premiile obÅ£inute, dacă este cazul, orice alte obligaÈ›ii de natura fiscală în legătură cu acestea, dacă există, sunt în sarcina exclusivă a câÈ™tigătorului. De la data la care câÈ™tigătorul intră în posesia premiului acordat în cadrul Campaniei, toate cheltuielile legale aferente acestui premiu revin câÅŸtigătorului respectiv.

Art. 9 - Limitarea răspunderii

9.1 Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestui Concurs sau imaginea Organizatorului.

9.2 În eventualitatea unei dispute asupra validității unei participări în cadrul acestui Concurs, decizia Organizatorului este definitivă.

9.3 Organizatorul nu îÅŸi asumă responsabilitatea pentru:

  1. Imposibilitatea câÅŸtigătorului de a intra în posesia premiului / de a beneficia de premiu din motive independente de Organizator;
  2. Erorile în datele furnizate de către câÈ™tigători; acurateÅ£ea datelor de contact este responsabilitatea exclusivă a participanÈ›ilor. Ca atare, Organizatorul nu are niciun fel de obligaÈ›ie în cazul furnizării de către participanÈ›i a unor date eronate care au dus la imposibilitatea înmânării premiului sau la imposibilitatea identificării unui câÈ™tigător;
  3. Probleme de ordin tehnic sau de incapacitate a Participantului (erori ale browserelor, probleme ale conexiunii la internet, probleme de hardware sau software ale calculatorului cu care accesează chestionarul, incapacitatea participantului de a lucra pe calculator sau de a naviga pe internet) pe care le-ar putea întâmpina aceÈ™tia la înscrierea în Concurs;
  4. Cazurile în care câÈ™tigătorul nu respectă condiÈ›iile de validare detaliate în prezentul Regulament;
  5. Toate prejudiciile suferite de către orice participant desemnat câÅŸtigător în legătură cu premiul câÅŸtigat;
  6. Standardele de calitate ale produselor oferite în calitate de premii;
  7. ReclamaÅ£iile referitoare la premiul câÅŸtigat, ulterioare momentului transmiterii premiilor conform art. 7.2. (acestea nu vor fi luate în considerare de către Organizator);
  8. Organizatorul nu va fi È›inut responsabil pentru niciun prejudiciu suferit de către orice câÅŸtigător în legătură cu premiul câÅŸtigat. ParticipanÅ£ii înÈ›eleg È™i recunosc că Organizatorul nu va fi È›inut responsabil pentru oricare È™i toate eventualele prejudicii sau vătămări suferite de către ParticipanÅ£i sau cauzate unor terÈ›i ca urmare a utilizării premiului. În cazul în care ParticipanÅ£ii desemnaÅ£i câÈ™tigători suferă un prejudiciu/vătămare ca urmare a utilizării normale a premiului È™i din cauza unor vicii de fabricaÅ£ie ale premiului, se vor adresa producătorului, potrivit informaÈ›iilor din certificatul de garanÈ›ie care va însoÈ›i premiul.

 

9.4 ParticipanÅ£ii acceptă cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de către Organizator în privinÈ›a câÈ™tigătorilor, precum È™i a calendarului ulterior al Campaniei sau a altor schimbări legate de implementarea Campaniei.

9.5 Organizatorul nu răspunde în niciun fel pentru daunele directe sau indirecte care rezultă din participarea la Campanie, cu excepÈ›ia cazului în care acestea se datoreaza unor acte de culpă gravă sau unor acte intenÈ›ionate ale Organizatorului sau ale persoanelor pentru care Organizatorul trebuie să răspundă.

Art. 10 - Prelucrarea datelor cu caracter personal

Organizatorul, în calitate de operator de date, prelucrează datele cu caracter personal ale ParticipanÅ£ilor la această Campanie, în conformitate cu Regulamentul General privind ProtecÅ£ia Datelor (UE) nr. 679/2O16 (în continuare „RGPD”), legislaÅ£ia subsecventă în domeniu È™i prevederile din prezenta SecÈ›iune, în mod direct.

Persoanele vizate de prelucrarea datelor cu caracter personal sunt persoanele fizice care se înscriu în Campanie potrivit Regulamentului Oficial (ParticipanÅ£ii, incluzând CâÅŸtigătorii), indiferent dacă se dovedeÈ™te ulterior că aceste persoane nu îndeplineau condiÈ›iile pentru a fi considerate ParticipanÈ›i potrivit Regulamentului Oficial.

Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal și temeiul juridic pentru fiecare:

(i) Datele cu caracter personal ale ParticipanÅ£ilor sunt prelucrate în temeiul relaÈ›iei contractuale ce este stabilită prin acceptarea Regulamentului Campaniei, în scopul desfășurării Campaniei, desemnării câÈ™tigătorilor, validării, atribuirii premiilor, soluÅ£ionării plângerilor formulate de Participant în legătură cu derularea Campaniei.

 

De asemenea, în temeiul relaÈ›iei contractuale, Organizatorul va prelucra datele cu caracter personal ale ParticipanÅ£ilor pentru desemnarea câÅŸtigătorilor, prin tragere la sorÅ£i electronică, prin platforma random.org, un program cu distribuÈ›ie aleatorie, respectiv prin mijloace electronice automate de prelucrare a datelor personale fără intervenÈ›ie umană potrivit prezentului Regulament. ParticipanÅ£ii au posibilitatea de a formula reclamaÈ›ii È™i de a contesta modul de desfășurare a Campaniei potrivit Regulamentului.

(ii) Datele Participantilor câÅŸtigători sunt prelucrate È™i în vederea îndeplinirii obligaÅ£iilor legale care incumba Organizatorului (cum ar fi cele în materie financiar-contabilă, fiscală, de arhivare).

Publicarea datelor ParticipanÅ£ilor câÈ™tigători se poate realiza în temeiul obligaÅ£iei legale care incumbă Organizatorului potrivit legislaÈ›iei în domeniul comercializării produselor È™i serviciilor de piaţă.

Anumite date cu caracter personal aparÈ›inând CâÈ™tigătorilor (de exemplu, date din actul de identitate, precum CNP-ul sau seria È™i numărul) sunt prelucrate în temeiul obligaÈ›iei impuse de legislaÅ£ia financiar-contabilă ÅŸi fiscală privind impozitul reÈ›inut pe veniturile cu regim de reÅ£inere la sursă, atunci când valoarea premiului câÈ™tigat este mai mare de 6oo RON. Ulterior, anumite date ar putea fi păstrate în continuare având în vedere obligaÈ›iile de arhivare.

(iii) Datele ParticipanÈ›ilor pot fi prelucrate de Organizator È™i în contextul soluÈ›ionării cererilor privind exercitarea drepturilor persoanelor vizate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în temeiul obligaÈ›iei legale ce îi revine potrivit legislaÈ›iei specifice.

(iv) Organizatorul poate prelucra date È™i în scopul soluÈ›ionării altor plângeri decât cele menÈ›ionate mai sus la punctele (i) ÅŸi (iii), formulate de persoanele care se consideră vătămate, în temeiul interesului legitim al acestuia.

De asemenea, Organizatorul poate prelucra datele cu caracter personal pentru apărarea drepturilor acestuia, punerea în aplicare a prevederilor Regulamentului pentru apărarea în instanță È™i / sau iniÈ›ierea altor proceduri judiciare sau administrative, inclusiv pentru investigarea eventualelor încălcări, realizarea diverselor raportări, analize È™i studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate È™i succesul acestora, în temeiul interesului legitim al Organizatorului.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate sunt în principal obÈ›inute direct de la persoanele vizate È™i includ de exemplu:

  • pentru CâÅŸtigătorul Marelui Premiu: seria ÅŸi numărul actului de identificare, codul numeric personal ÅŸi copie după actul de identitate (de regulă buletin, carte de identitate, paÈ™aport sau certificat de naÈ™tere, după caz).

Furnizarea acestor date este necesară pentru executarea contractului, respectiv pentru a asigura participarea în cadrul Campaniei.

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata necesară desfășurării Campaniei, iar ulterior, în vederea conformării cu obligaÈ›iile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, legislaÅ£ia financiar-contabilă, fiscală, respectiv de arhivare.

În calitate de persoane vizate de activitățile de prelucrare beneficiaÈ›i de următoarele drepturi conform prevederilor legale aplicabile în domeniul protecÅ£iei datelor cu caracter personal:

  1. acces la date: puteÈ›i solicita È™i primi o confirmare de la Organizator cu privire la detaliile prelucrărilor de date (ce date prelucrăm È™i în ce scop, unde ÅŸi cât timp le stocăm, cine are acces la ele etc.);
  2. rectificare: dacă datele pe care le utilizăm sunt inexacte sau incomplete le puteÈ›i actualiza printr-o cerere (exemplu: dacă v-aÈ›i schimbat numărul de telefon sau adresa de e-mail ne puteÅ£i contacta pentru a actualiza aceste date). Acest drept poate fi exercitat împreună cu cel de restricÅ£ionare sau cu cel de opoziÅ£ie;
  3. ÅŸtergere: puteÈ›i solicita să È™tergem o parte sau toate datele pe care le avem despre dumneavoastră. Important/ Nu vom putea da curs cererii în toate cazurile (exemple: legea ne obligă să păstrăm datele o anumită perioadă; datele ne sunt utile pentru un interes legitim precum apărarea unui drept în instanță);
  4. restricÅ£ionare: puteÈ›i solicita să nu utilizăm datele care vă privesc, ci doar să le stocăm până la rezolvarea unei alte solicitări pe care ne-aÅ£i transmis-o È™i anume:
  • solicitare de rectificare a datelor;
  • opoziÅ£ie faţă de È™tergerea datelor în situaÈ›ia unei prelucrări ilegale;
  • solicitarea de furnizare a anumitor date pentru apărarea unui drept;
  • opoziÅ£ie faţă de prelucrarea datelor — a se vedea pct. (f) de mai jos.
  1. portabilitate: puteÈ›i cere ca datele pe care ni le-aÈ›i furnizat să vă fie comunicate pe un suport utilizat în mod curent, într-un format care poate fi citit automat. De asemenea, puteÈ›i cere ca datele care vă privesc să fie trimise către un alt operator;

Important! Legea ne obliga sa dăm curs cererii doar pentru datele prelucrate anterior în baza consimţământului dumneavoastră sau pentru derularea contractului încheiat cu noi È™i doar dacă datele sunt prelucrate prin mijloace automate.

  1. opozitie: vă puteți opune prelucrărilor de date derulate pe baza interesului nostru legitim.

Important! Legea ne obligă să dăm curs cererii doar pentru prelucrările realizate în scop de marketing direct (exemplu: dacă primiÈ›i e-mailuri cu reclame de la noi ne puteÅ£i solicita dezabonarea). În celelalte cazuri, vom pune în balanţă interesele noastre ÅŸi respectiv situaÅ£ia dumneavoastră particulară pentru a lua o decizie finală. De aceea, vă rugăm să ne explicaÈ›i È™i de ce vă opuneÅ£i prelucrării atunci când formulaÅ£i cererea;

  1. procesul decizional automatizat: ca regulă, aveÈ›i dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, dacă aceasta produce efecte legale sau vă afectează similar, într-o măsura semnificativa (exemplu: refuzul automat de a încheia un contract cu dumneavoastră, bazat pe o prelucrare automată de date);

În cazul proceselor decizionale automate utilizate în Campanie, aÈ™a cum acestea sunt descrise mai sus, aveÈ›i dreptul de a contesta decizia, de a vă exprima punctul de vedere È™i de a obÈ›ine o verificare din partea unui factor uman potrivit detaliilor din Regulament.

  1. retragerea consimţământului: dacă prelucrăm datele pe baza consimţământului dumneavoastră, îl puteÅ£i retrage oricând.

Important! Retragerea consimţământului va avea efect doar pentru viitor. Prelucrările efectuate în alt scop, cum ar fi executarea contractului, nu vor fi afectate de retragere.

  1. plângere: dacă sunteÈ›i nemulÅ£umit, vă puteÈ›i adresa oricând Autorităţii NaÈ›ionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poÅŸtal 010336, BucureÈ™ti, România) sau instanÅ£elor competente.

 

Pentru mai multe informaÈ›ii în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal sau pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră, vă puteÈ›i adresa Organizatorului la adresa de e-mail: suport@hipo.ro, respectiv la adresa Pitar MoÅŸ nr. 6, Etaj 2, Sector 1, BucureÅŸti.

Art. 12 - Încetarea campaniei. Forţă majoră.

12.1 Campania poate înceta înainte de împlinirea perioadei prevăzute la art. 2, în cazul producerii unui eveniment ce constituie forţă majoră, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinÅ£a sa, de a asigura desfășurarea în bune condiÈ›ii a Campaniei.

12.2 ForÈ›a majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi prevăzut, controlat sau remediat de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voinÈ›a sa È™i a cărui apariÈ›ie îl pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-È™i îndeplini obligaÈ›iile asumate prin Regulament.

12.3 Campania mai poate înceta înainte de împlinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendată oricând în baza liberei decizii a Organizatorului, cu condiÈ›ia ca acesta să comunice în prealabil o astfel de situaÈ›ie, cu respectarea prevederilor art. 3 de mai sus.

Art. 13 - Contestaţii şi litigii

13.1 Eventualele contestaÈ›ii cu privire la modul de organizare a Campaniei sau de validarea a câÈ™tigătorilor vor fi luate în considerare dacă sunt recepÅ£ionate de Organizator la adresa Pitar MoÅŸ nr. 6, Etaj 2, Sector 1, BucureÅŸti, până la data de 22.12.2023, inclusiv. Orice contestaÅ£ii sosite după această dată nu vor fi luate în considerare.

 

13.2 Eventualele litigii apărute între Organizator È™i ParticipanÈ›i cu privire la orice aspect legat de desfășurarea Campaniei se vor soluÈ›iona pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluÅ£ionate de instanÈ›ele judecătoreÅŸti române competente.

13.3 ReclamaÈ›iile referitoare la premiul câÅŸtigat, ulterioare momentului transmiterii acestuia către CâÈ™tigător nu vor fi luate în considerare de către Organizator.

13.4 Prezentul Regulament È™i întreaga Campanie este guvernată de legea română.

Art. 14 - Publicitate

14.1 Prin înscrierea È™i participarea la Campanie, câÅŸtigătorul cedează cu titlu gratuit Organizatorului dreptul exclusiv de a-i folosi numele în toate platformele de social media asociate brand-ului Hipo.ro (platforme precum Facebook, Instagram, TikTok ÅŸi Linkedin), cu scopul anunţării CâÅŸtigătorului ÅŸi a premiului câÅŸtigat conform art. 7.7 din prezentul Regulament.

Art. 15 - Alte clauze

15.1 Premiile neacordate vor rămâne în posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea în maniera pe care o va considera necesară sau potrivită intereselor sale.

15.2 Participanţilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare.

15.3 În cazul în care o anumită prevedere a prezentului Regulament este declarată nulă, celelalte prevederi rămân valabile/valide în măsura în care pot produce efecte juridice chiar în absenÈ›a condiÈ›iilor declarate nule. În măsura posibilului, condiÅ£iile anulate se înlocuiesc cu o altă reglementare rezonabilă, validă juridic, care să corespundă cât mai mult scopului prevederilor lipsite de validitate.

15.4 Pentru informații suplimentare privind Campania, prezentul Regulament, respectiv pentru alte comunicări cu Organizatorul, de exemplu, reclamaţii, corespondență cu privire la premii și altele, va rugăm să utilizați adresa de e-mail suport@hipo.ro

Organizator,

Catalyst Solutions S.R.L.

 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania