Finance Recruitment Day se muta online!




Ti-ar placea sa participi la o conversatie interesanta cu reprezentanti ai unor mari companii din domeniul finance, precum KPMG, Allianz Technology si Deloitte Romania? Vrei o cariera in acest domeniu, dar nu stii de unde sa pornesti? Ai emotii la interviul de angajare si nu stii cum sa te pregatesti mai bine pentru a impresiona angajatorul?
 

Echipa Finance Recruitment Day vine cu solutia la toate intrebarile si dorintele tale in acest sens si te invita sa participi la Webinarul Finance, pentru a intra in contact direct, online, din siguranța casei tale, cu reprezentantii companiilor mentionate!
 

Webinarul va avea loc pe 31 martie, intre orele 15:00-16:00 si tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii AICI.
 

Tips and Tricks:

  • Pentru a participa la webinar, ai nevoie de: link-ul de acces pe care il vei primi pe mail, un laptop/tableta/telefon, un notepad daca vrei sa-ti iei notite, o conexiune foarte buna la internet si sa folosesti browserul Chrome atunci cand intri pe webinar.
  • Pasii pentru a intra in webinar: aplici la webinar aici -> primesti mail de confirmare -> primesti link-ul de inregistrare si de acces la webinar cu o zi inainte -> in ziua webinarului te logezi utilizand link-ul de access primit pe mail la ora stabilita

Good to know: Tu doar asculti, vizionezi webinarul si adresezi intrebari speakerilor in chat-ul online. Acestia vor raspunde la toate curiozitatile tale, fiind singurii care au acces la microfon si video.

Cu totii ne dorim sa ramanem conectati si in permanenta legatura cu oamenii de business din domeniu si reprezentantii HR ai companiilor, pentru a fi la curent cu insight-uri si pentru a cunoaste mai bine oportunitatile ce ni se ofera la inceput de drum, astfel ca Webinarul Finance este locul unde vei:

 

Va invitam sa va inscrieti la webinar! Cei selectati vor primi un mail de confirmare unde vor regasi si link-ul unde vor putea da JOIN in ziua webinarului :D

Pastram aproape cu participantii nostri!

 



 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI