Cel mai mare targ de cariera se muta online!
Desi anumiti factori pe care nu ii vom numi ne limiteaza entuziasmul de a descoperi oportunitati noi de dezvoltare si invatare sau chiar posibile cariere de succes, noi spunem PAS panicii si ca orice roman descurcaret ne mutam in online pana la noi ordine. #aiae

Deci, cel mai mare targ de cariera din tara – Angajatori de TOP se transforma in cel mai mare eveniment online de career hunting, dar ramane cea mai buna sansa de a-ti gasi un job/loc de munca potrivit preferintelor si abilitatilor tale.

 
 • Angajatori de TOP Virtual Timișoara: 20 martie – 20 aprilie
   
 • Angajatori de TOP Virtual București: 27 martie – 27 aprilie
   
 • Angajatori de TOP Virtual Constanța: 11 aprilie- 11 mai
Experienta noastra de 7 ani in evenimente de cariera online ne-a invatat cum sa mutam cele mai mari si importante oportunitati de dezvoltare profesionala si personala in confortul casei tale. Astfel, efortul de a te deplasa pana la targ, emotiile interactionarii cu angajatorii si in anumite cazuri imposibilitatea de a ajunge la eveniment dintr-un motiv sau altul sunt reduse la minim, tu avand posibilitatea de a aplica la joburi, participa la conferinte si workshopuri direct de la tine de acasa.

Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura din plin de aceasta oportunitate este sa te faci confortabil, sa te asiguri ca ai o conexiune buna la internet si sa participi la:

 
 • Cel mai mare targ de cariera online - 200 de companii de renume care iti pun la dispozitie peste 10.000 de oportunitati de cariera in domenii precum: Contabilitate-Finanțe, Customer-Suport, IT&C, Inginerie, Achiziții-Logistică, Vânzări, Resurse Umane, Marketing&PR
   
 • Zona de interactiune online unde poti discuta direct cu angajatorii prin intermediul chat-ului live
Daca emotiile, tracul si anxietatea care se instaleaza in momentul in care incepi sa discuti cu persoane noi iti creeaza probleme in a lasa o impresie placuta, fii fara grija!

Platforma si formatul evenimentului online inlocuiesc interactiunea fata in fata cu discutii online. Astfel, capeti raspuns la toate intrebarile si curiozitatile tale si nu mai trebuie sa te preocupi de de cat de mult te coplesesc emotiile sau cat de sifonata iti este camasa .
 
 • peste 30 de conferinte si workshop-uri online (webinarii)  pe teme ce variaza de la "Cum sa-ti creezi un CV de nota 10" pana la "Importanta Internship-urilor" sau pentru cei pasionati de IT, webinarii unde esti pus la curent cu cele mai noi tendite in materie de: Machine Learning and AI, Web and Mobile, Java&Security, Smart Everything.
Toate acestea sunt la un click distanta de tine. Poti sta linistit pe canapea, sa participi la un webinar, sa vorbesti cu un recruiter si sa aplici la mai multe joburi. TOATE IN ACELASI TIMP.


Dragos Gheban - Managing Partner @ Catalyst Solutions

Ne bucuram ca cei mai multi angajatori au reactionat pozitiv, inteleg contextul actual si sustin desfasurarea in mediul online a evenimentului.

Credem ca evenimentul va fi in acest format relevant și pentru categoriile de candidati care nu puteau participa la editiile fizice: studenti care studiaza in afara tarii, candidati care doresc relocarea, sau cei care din alte motive nu se pot deplasa.


 
Ia taurul de coarne si participa online la cea mai buna sansa de a te angaja in 2020!

 
    Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara!   Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti!


 

Va recomandam si:

Kindred Group clasat pe locul 2 dupa All-Index

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI