Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2019Studiul Programelor de Internship & Trainee 2019

Pentru a intelege nevoile tinerilor cu privire la dezvoltarea viitoarei cariere profesionale, Catalyst Solutions a realizat in perioada 15 martie – 7 aprilie un studiu despre preferintele si asteptarile salariale ale studentilor in ceea ce priveste programele destinate acestora.

La studiu au participat peste 1400 de respondenti din Romania, care studiaza cu preponderenta in domeniile economic si tehnic.

Descarca publicatia si fii la curent cu ultimele rezultate >>

Cum au schimbat inovatiile digitale piata fortei de munca - Recomandari pentru inceputul in cariera - 

Scenarii ce par desprinse din filmele SF devin realitate si patrund in viaţt noastra de zi cu zi. Digitalizarea, inteligenta artificiala,
Internet of Things, robotica, realitatea virtuala si alte inovatii tech isi lasa amprenta inclusiv in domeniul profesiilor. Dispar unele joburi, apar altele noi, iar piata locurilor de munca devine tot mai fluida.

Industria 4.0, a patra revolutie industriala, conecteaza la un nivel impresionant omul si tehnologiile inteligente, astfel ca digitalul devine “seva” societatii.

In continuare, te invitam sa descoperi cum transforma aceasta noua paradigma piata muncii, la nivelul diferitelor sectoare de
activitate.

Descarca Ghidul Angajatorilor si citeste toate cele 7 articole, precum: 
  • Cat de pregatit esti pentru noua era a muncii? - articol redactat de reprezentantii KPMG Romania
  • Consultanta Business, Audit & Taxe
  • Banci - Servicii Financiare
  • FMCG (Fast-Moving Consumer Goods)
  • Retail
  • Servicii & BPO
  • Logistica

3 lucruri de care sa tii cont atunci cand iti cauti un program de internship

Primele joburi sau mai bine zis, primele oportunitati de a pune in practica ce ai invatat in facultate, iti pot influenta cariera. Implicarea ta intr-un program de internship, trainee sau stagiu de practica iti poate conferi startul perfect dezvoltarii tale. Vei dobandi o serie de abilitati practice, te ajuta sa evaluezi activitatea pe care o desfasori si sa decizi daca aceasta se potriveste sau nu intereselor si personalitatii tale.

Descopera in urmatorul articol care sunt aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere in momentul in care incepi sa iti cauti un astfel de program.


Descarca aici >> 

100+ programe de internship si joburi entry-level pe care sa nu le ratezi

O lista de peste 100 de programe din domenii diferite la care poti aplica. 

Vezi lista aici >>Angajatorii prezenti in publicatie care au oportunitati de cariera deschise sunt: Adecco Romania, Allianz Technology,  Axwel, Banca Transilvania, Catalyst Solutions, CGI Romania, Coca-Cola HBC Romania, DM Drogherie Markt,  Emia.com, Engie, Groupe Renault Romania, Haulotte Arges, Heidelbergcement Romania, Jacobs Douwe Egberts, JTI Romania, Kaufland Romania, KMG Rompetrol, KPMG Romania, Leroy Merlin, Lidl Romania, LPP Romania Fashion, Mahle,  Molson Coors Global Business Services, Nokia, NTT Data Services, P&G, Peek & Cloppenburg, PepsiCo, Philip Morris Romania, Playtika, Randstad Romania, RapidSolution Software, REWE Romania - Penny Market, SAP, SBA Flex Recruitment, Schlumberger, Telus International Europe, The Access Group, Ubisoft, UniCredit Bank, UniCredit Services, Unilever, Ursus Breweries, Visteon
 

   

Va recomandam si:

Career Guide 2021

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?