Cele mai noi programe de internship&trainee din domeniile Achizitii – Logistica - Aprovizionare



Startul unei cariere de succes poate fi unul dificil pentru un student sau un proaspat absolvent ce tocmai a parasit bancile facultatii. Ne-am decis sa venim in ajutorul tinerilor ce isi doresc o cariera in Achizitii – Logistica – Aprovizionare cu o lista a celor mai noi programe de internship&trainee din acest domeniu.

Iata care sunt acestea:

Groupe Renault Romania are deschis un program de internship foarte fain in cadrul caruia ai sansa ca impreuna cu echipa din care faci parte sa te implici in proiecte reale din lumea auto. Ideile tale inovatoare pot contribui la crearea vehiculului viitorului.
 

  • Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Achizitii, Supply Chain, Transporturi

 

Daca esti o persoana energica, agila si careia ii place sa colaboreze cu ceilalti, dar si sa ofere rezultate atunci cei de la Goodyear Dunlop Tires Operations vor fi dornici sa te intalneasca.
 

  • Goodyear First Step- Internship for Fleet Department
 

Esti student sau proaspat absolvent si printre atuurile tale se numara gandirea analitica si comunicarea intr-o limba de circulatie internationala?  P&G este in cautare de persoane ca tine pentru programele sale de internship:
 

  • Logistics Managerial Internship
  • Logistics Summer Managerial Internship P&G
  • Procurement Summer Managerial Internship P&G
 

L’Oreal Romania are nevoie de absolventi de studii superioare in specializarile comert, logistica sau transport, ce detin bune cunostinte de limba engleza si care se caracterizeaza prin proactivitate, organizare si orientare spre rezultate. Daca te regasesti in descriere, atunci locul tau poate fi in echipa lor:
 

  • Internship Logistica (6 luni)
 

Distrigaz Sud Retele, filiala a Grupului ENGIE in Romania, cel mai mare distributor de gaze naturale din tara noastra, doreste sa isi creasca echipa cu persoane dornice de invatare, ce au capacitate de analiza si sinteza si cu bune abilitati de comunicare. Programele lor de trainee au fost gandite special pentru studenti si proaspat absolventi cu activitati extracuriculare si dornici sa isi inceapa cariera intr-un mediu competitiv:
 

  • Trainee - Gestiune Materiale Distrigaz Sud Rețele
  • Trainee - Flux Gaz Distrigaz Sud Retele
 

Printre pasiunile tale se numara project managementul si planificarea? Esti in cautarea unei cariere si nu doar a unui job? Nestle Romania ti-a pregatit un internship cu un program de 8 ore sau de 6 ore pe zi, in functie de nevoile tale:
 

  • Supply Chain Trainee (FT 8h/day or PT 6h/day) - Nestlé Needs YOUth
 

Acorda-ti sansa de a avea parte de un inceput de cariera surprinzator aplicand la unul dintre programele oferite de companii de top la nivel national.

Urmareste-ne pe Instagram si fii la curent cu noutatile!