HR Boot Camp se intoarce anul acesta pentru tinerii pasionati de Resurse Umane.

Obiectivul evenimentului este acela de a forma si indruma viitori oameni de HR. Prin intermediul conferintelor, workshopurilor si networkingului cu profesionisti din domeniu, participantii pot avea o perspectiva completa asupra domeniului si a ramurilor sale.

British American Tobacco, Societe Generale European Business Services (SG EBS) si DB Schenker SSC se numara printre companiile cu ai caror reprezentanti te poti intalni la eveniment.


Save the date! 8 mai, Impact Hub, Bucuresti


                                                                                     

 

De ce merita sa participi?
 

  • Accesezi oportunitati de cariera. Companiile participante vin si cu scopul recrutarii viitoarei generatii de interni si trainee. Participantii de anul trecut au avut acces la 7 oportunitati de cariera.
  • Discuti cu specialisti din domeniu. Ai oportunitatea de a discuta direct cu profesionistii din domeniu. Astfel, poti afla mai multe despre recrutare, talents development, compensation & benefits si employer branding si iti poti da seama care dintre ele ti se potriveste mai bine.
  • Conferinte si workshopuri interactive. Poti participa la conferinte pe teme de actualitate sustinute de reprezentantii companiilor prezente, iar in cadrul workshopurilor, poti pune in aplicare ceea ce stii deja despre HR si ceea ce tocmai ai invatat in cadrul evenimentului.
 

Cui se adreseaza evenimentul?
 

  • Celor care studiaza acest domeniu si vor sa afle mai mult decat niste informatii teoretice;
  • Tinerilor absolventi aflati la inceputul unei cariere in Resurse Umane;
  • Celor care s-au implicat in activitati extracurriculare (voluntariat, practica, internship-uri, workshopuri in domeniu);
  • Celor care nu au acumulat mai mult de 2 ani de experienta, sesiunile adresandu-se mai mult celor care sunt la inceput de drum.
Daca te regasesti in descrierea de mai sus, aplica aici!