Inscrie-te la HR Boot Camp 2018!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Finance Recruitment Day active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te la HR Boot Camp 2018! active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Companie: Finance Recruitment Day
Domeniu:
  • Educatie - Training
  • Internship
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 07.05.2018
    Remote work: On-site


    Loading HR Boot Camp…

    Cel mai “tanar” eveniment sub umbrela Hipo Boot Camps se intoarce pentru studentii si proaspat absolventii care isi doresc o cariera de succes in domeniul Resurselor Umane.

    HR Boot Camp pune tinerii in interactiune cu reprezentantii unor companii de top din domeniul Resurselor Umane si cu oportunitatile de cariera potrivite pentru acestia.

     

    Save the date!

    Pe 8 mai la Impact Hub, Bucuresti, are loc consolidarea comunitatii tinerilor HR-isti.




    NEWS: British American Tobacco, Societe Generale European Business Services si DB Schenker SSC vin la HR Boot Camp 2018!


    Top 3 motive pentru care trebuie sa participi:

        Accesezi mai usor oportunitati de cariera

    Companiile participante vin si cu scopul recrutarii viitoarei generatii de interni si trainee. Asa ca, fii pe faza, implica-te cat mai mult in discutii si pune-ti in valoare abilitatile de viitor om de HR.

       Networking cu specialisti in domeniu

    Ai oportunitatea de a discuta direct cu profesionistii din domeniu. Astfel, poti afla mai multe despre recrutare, talents development, compensation & benefits si employer branding si iti poti da seama care dintre ele ti se potriveste mai bine.

       Conferinte & workshopuri

    Poti participa la conferinte pe teme de actualitate sustinute de reprezentantii companiilor prezente, iar in cadrul workshopurilor, poti pune in aplicare ceea ce stii deja despre HR si ceea ce tocmai ai invatat in cadrul evenimentului. In plus, este sansa ideala de a te face remarcat de catre compania ta preferata.

     

    Cum afli daca esti persoana potrivita pentru HR Boot Camp?

    • Esti student, masterand sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil uman (Resurse Umane, Sociologie, Psihologie, Comunicare si Relatii Publice sau alte specializari similare);
    • Esti la inceputul unei cariere in Resurse Umane;
    • Pe perioada studentiei si nu numai, te-ai implicat in activitati extracurriculare (voluntariat, internship-uri, workshopuri in domeniu sau alte activitati care te vor ajuta in viitoarea cariera);
    • Nu ai acumulat mai mult de 2 ani de experienta profesionala. Sesiunile se adreseaza mai mult tinerilor care sunt inca la inceputul carierei.

    Daca indeplinesti cel putin unul dintre criteriile de mai sus, tu esti viitorul HR-ist pe care il cautam. Asa ca, aplica acum!
     
     

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Finance Recruitment Day. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Finance Recruitment Day >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Popesti Leordeni,

    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (20)