Angajăm Șef de tură

Angajator: GiGroup Romania
Domeniu:
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Ilfov
  • Actualizat la: 16.06.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Scurta descriere a companiei

    We #changelives! Descoperă oportunități globale cu GI Group Holding, un pionier în servicii HR care valorizează și promovează evoluția carierei tale.

    Parte a unei echipe de peste 6700 de specialiști prezenți în 34 de țări, noi ne angajăm să dezvoltăm piața muncii prin soluții inovatoare și personalizate. Alege să lucrezi într-un mediu care apreciază valoarea personală și profesională.

    Construiește-ți cariera cu noi! Contactează-ne pentru a explora cum te putem ajuta.

    Cerinte

    Gi Group România recrutează Șef de tură pentru departamentul Legătorie pentru clientul său, una dintre cele mai mari și mai moderne tipografii din România, punct de referință pentru industria tipografică din toată lumea.

    Locație job: Pantelimon, Ilfov

    Program de lucru: Luni-Vineri; 3 ture

    Tip Contract: Nedeterminat cu 3 luni de proba

    Profil candidat ideal:

    Background tehnic, de preferat studii superioare în domenii tehnice (mecanică, electrică, etc);
    Bune cunoștințe tehnice legate de utilaje, dar și abilități tehnice;
    Cunoștințe utilizare MS Office;
    Experiență în coordonarea de echipe din producție;
    Cunoaște și înțelege un flux de producție;
    Experiență pe linii de producție cu o anumită complexitate;
    Cunoștințe limba engleză, italiană constituie un avantaj.

    Responsabilitati

    Responsabilități:

    Coordonare activitate schimb: Asigură repartizarea și organizarea lucrărilor pe mașinile din legătorie în funcție de tabela de programare și comenzile primite de la șeful de departament; Intervine în timpul operațiilor de legătorie pentru a asigura o calitate și productivitate ridicată; Organizează schimbul, echipele și personalul din subordine în funcție de tabela de programare a lucrărilor pe mașinile din legătorie;
    Verificări în timpul producției: Predă mașiniștilor din legătorie comenzile de producție preluate de la șeful de departament și campionii de legătorie preluați de la CTC; Urmărește respectarea programării lucrărilor conform tabelei de programare primită zilnic, stadiul lucrărilor și transmite șefului de departament toate informațiile necesare; verifică existența tuturor materialele necesare pentru lucrările ce vor intra în producție; Răspunde de corecta utilizare a materiilor și materialelor intrate în procesare pe mașinile din legătorie, precum și de integritatea semifabricatelor, pe întreaga durată a schimbului; Răspunde de asigurarea tuturor materiilor prime și materialelor auxiliare și consumabile necesare proceselor de finisare pe întreaga durată a schimbului;
    Întreținerea mașinilor din legătorie: Pe durata schimbului verifică executarea operațiilor de mentenanță prevăzute în fișele de mentenanță saptamanale, primite de la șeful de departament pentru fiecare mașină din legătorie. Verifică completarea fișelor de mentenanță săptămânale pe fiecare mașină din legătorie și operațiile specificate în aceste fișe și le transmite șefului de departament; Verifică întreținerea mașinilor din legătorie și colaborează permanent cu managerul mentenanță în rezolvarea tuturor problemelor semnalate; Răspunde de starea tehnică a utilajelor și colaborează cu departamentul mentenanță.

    Alte informatii

    Pachet de beneficii:

    Salariu motivant;
    Tichete de masă;
    Asigurare medicală privată;
    Transport asigurat;
    Prime și bonusuri, fixe și variabile în funcție de rezultatele activității.

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Ilfov,

    Aplica fara CV
    Ilfov,

    Aplica fara CV
    Ilfov, Stefanestii de Jos,

    Vezi job-uri similare (4)