Agent Customer Support limba Romana

Angajator: Skywind Group
Domeniu:
  • Customer support - Client service
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 22.05.2024
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    We are Skywind Group, a privately held entertainment technology solutions provider. Since our establishment in 2012, we have been growing steadily alongside our partners and customers, proud to witness their own headway augmented by our products. We shape the future of our industry with world-class games, back-office and content management systems, hosting solutions, infrastructure, proprietary deep learning engine as well as a revolutionary user retention suite of products spanning 8 development centers across Romania, Cyprus, UK, Columbia and Malta.

    Cerinte

    Dacă îți place să interacționezi cu oamenii și să oferi soluții eficiente, acesta ar putea fi locul potrivit pentru tine!
    În cadrul echipei noastre, vei avea oportunitatea să lucrezi într-un mediu plăcut și prietenos, unde colegii sunt întotdeauna deschiși să te ajute. Credem în importanța unei comunicări excelente și în îmbunătățirea constantă a serviciilor noastre.

    Candidatul ideal:

    bună cunoaștere a limbii române, atât vorbită, cât și scrisă, deoarece vei interacționa cu clienții noștri din toate domeniile.
    atenție la detalii și capacitatea de a învăța rapid sunt calități esențiale pentru a avea succes în acest rol
    experiența anterioară în comunicarea cu clienții, fie în scris, fie la telefon, este considerată un avantaj, dar nu este obligatorie
    atitudine pozitivă și de dorința ta de a învăța și de a crește alături de noi

    Responsabilitati

    Programul de lucru este organizat în 3 ture incepand cu ora 08:00 dimineata, pentru a asigura acoperirea necesară pentru clienții noștri în diferite intervale orare. De asemenea, oferim un program de training detaliat pentru a te familiariza cu procedurile noastre.
    Este important să menționăm că această poziție implică lucrul exclusiv de la birou, unde vei beneficia de un mediu de lucru profesionist și echipamentele necesare pentru a-ți desfășura activitățile în mod eficient.

    Este important să menționăm că această poziție implică lucrul exclusiv de la birou, unde vei beneficia de un mediu de lucru profesionist și echipamentele necesare pentru a-ți desfășura activitățile în mod eficient.

    În plus față de oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și plăcut, oferim și o serie de beneficii care să îți recunoască eforturile:

    salariu atractiv: Recunoaștem contribuția fiecărui membru al echipei noastre și oferim un pachet salarial competitiv, în conformitate cu abilitățile și experiența ta
    asigurare medicală: Ne preocupăm de sănătatea și siguranța angajaților noștri, motiv pentru care oferim o asigurare medicală cuprinzătoare
    bonuri de masă: Pentru a-ți facilita accesul la mese sănătoase și echilibrate, oferim bonuri de masă ca parte a beneficiilor tale
    bonus de performanță: Recunoaștem eforturile și rezultatele tale remarcabile prin acordarea unui bonus de performanță, pentru a te motiva să dai tot ce ai mai bun în fiecare zi.

    Dacă ești interesat să faci parte din echipa noastră și să contribui la oferirea unei experiențe excelente clienților noștri, te încurajăm să aplici pentru această poziție. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să începem să lucrăm împreună!

    Beneficii

    • Abonament medical
    • Tichete de masa

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    3600 - 4000 RON NET / luna
    Remote

    Vezi job-uri similare (190)