(Internship) Transversal financial activities (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: stagiu de practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Mioveni
 • Actualizat la: 19.06.2024
  Remote work: Hybrid
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.  Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu toții împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

  Cerinte

  Locatie: Mioveni sau Bucuresti
  Durata internshipului: 6 luni


  Profil candidat:

  • Limba franceza- nivel minim mediu - cerinta obligatorie
  • MS Office - Powerpoint, Excel - nivel mediu
  • Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa
  • Lucru in transvers
  • Deschis, sa doresti sa devii autonom,
  • Capacitate de sinteza, gandire analitica, anticipare
  • Si nu in ultimul rand sa ne inveti la randul tau lucruri pe care noi inca nu le stim.

  Daca ti-am starnit interesul stii ce ai de facut….alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o experiență care îți va deschide noi orizonturi în lumea financiară!

  Responsabilitati

  Descrierea postului:
  In cadrul internshipului vei descoperi activitati interesante din domeniul financiar ce leaga in mod transvers meseriile din cadrul Grupului Renault. Avem multe activitati care ti se vor parea, cu siguranta, interesante, iti vor deschide oportunitati si te vor ajuta sa ai o viziune de ansamblu asupra lumii financiare.

  Vei avea oportunitatea să explorezi acest domeniu într-un mod unic, lucrând într-un mediu dinamic și provocator. Te vei implica în proiecte care acoperă o gamă largă de aspecte financiare, asa cum sunt descrise mai jos.
  Nu doar când vei avea oportunitatea de a dezvolta profesional ci vei face parte și dintr-o echipă remarcabilă care îți va fi alături în fiecare pas al călătoriei tale. Echipa noastră este formată din profesioniști pasionați și experimentați, cu o gamă diversificată de expertize în domeniul financiar.

  Vei invata despre:
  • Control intern, despre cum se decide si valideaza o autorizatie de cheltuiala, documentare de buget cat si urmarirea acestora cu ajutorul rapoartelor lunare.
  • Controlul notele de cheltuieli cat si gestionarea cadurilor corporate & American Express
  • Indicatori economici, mod de incarcare, rapoarte, calcule cat si administrarea aplicatiilor respective
  • Vei putea deasemenea sa vezi cum sunt create, alimentate site-urile importante din cadrul lumii financiare si multe altele.

  Alte informatii

  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  Hybrid

  Hybrid

  Aplica fara CV
  Remote

  Vezi job-uri similare (214)