Paid TRAINEESHIP - Construction Engineering

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Professional active.


Vezi toate job-urile Paid TRAINEESHIP - Construction Engineering active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Professional
Domeniu:
 • Constructii
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: stagiu de practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 24.05.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Professional represents for over 25 years, the most performing Romanian approach of complete human resources services on the market.

  We define our approach and evolution through key-words like professionalism, dedication, promptitude, flexibility and ethics. We take pride of a reputation that obliges and challenges us to discover and develop new methods, designed to respond to our clients need.

  Cerinte

  Prin intermediul acestui Traineeship, ai sansa de a descoperi industria Oil&Gas pe nisa de Construction Engineering, de a pune in aplicare cunostintele dobandite in timpul facultatii si de a te familiariza cu solicitarile specifice mediului industrial. Pe langa cunostintele practice in domeniu, vei avea ocazia sa iti imbunatatesti abilitatile de lucru in echipa, comunicare si sa te dezvolti din punct de vedere personal si profesional.
  Programul este destinat studentilor/masteranzilor de la facultatile tehnice de constructii, Constructii Civile si Cai Ferate Drumuri si Poduri si, daca indeplinesti criteriile de mai jos, aplica si haide sa ne cunoastem!

  Despre tine:
  - Iti doresti o cariera intr-un mediu provocator, in continua dezvoltare si transformare, cu oportunitati internationale;
  - Esti pasionat de domeniu Oil&Gas si Constructii si doresti sa iti incepi o cariera in domeniu;
  - Promovabilitate 100% a examenelor si o medie de minium 8 pe ultimul an de studiu (dovedita prin adeverinta de la facultate);
  - Student sau masterand (in curs) la o universitate tehnica pe segmentul de constructii;
  - Sa ai cunostinte avansate de limba engleza;
  - Sa ai competente digitale (Microsoft Office);

  Responsabilitati

  In cadrul acestui program de traineeship vei avea un mentor alocat care te ghida si te va ajuta sa pui in practica cunostintele teoretice acumulate in timpul facultatii, vei avea expunere la profesionisti seniori din industrie intr-un mediu de business care incurajeaza dezvoltarea si impartasirea cunostintelor.

  Astfel, timp de doua de zile, vei fi implicat in activitati specifice departamentului in cadrul careia vei fi alocat (relevant studiilor tale), vei avea parte de indrumare si, totodata, vei avea autonomie pe un set de sarcini concrete.

  Doar studentii care indeplinesc criteriile de eligibilitate vor fi contactati pentru interviu.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Ploiesti,

  Aplica fara CV
  Campina, Ploiesti,

  Aplica fara CV
  Campina, Ploiesti,

  Vezi job-uri similare (5)