JOBREQ_50168127 (Internship) Eficienta energetica in perimetrul Proces Vopsitorie Dacia (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: stagiu de practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Mioveni
 • Pitesti
 • Actualizat la: 16.05.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.  Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu toții împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

  Cerinte

  - Studii: Minim anul III la o facultate cu profil tehnic, preferabil Energetica

  - Bune cunostinte de utilizare a pachetului MS Office (cu accent pe Excel si Powerpoint)

  - Limba engleza sau franceza - nivel mediu

  - Disponibilitate pentru prezenta fizica la Mioveni

  Responsabilitati

  Durata internship: 6 luni

  Misiune principala:

  • Gestionarea îmbunătățirii performanței energetice a unui domeniu definit, de la definirea acțiunilor până la punerea lor în aplicare.

  Acțiuni privind gestionarea energiei
  • Gestionare obiective de reducere a consumului definite de uzină, respectând în același timp standardele Renault și obiectivele de performanță energetică
  • Definirea unui plan de acțiune pentru economisirea energiei cu obiective și ținte si implementarea lor
  Proiecte
  • Contribuirea la alegerea soluțiilor
  • Tinerea la zi si raportarea cu privire la planul de acțiune al site-ului privind economiile de energie

  • Coordonarea și monitorizarea desfășurării acțiunilor cu departamentele implicate
  • Integrarea acțiunilor de performanță energetică în fazele de întreținere planificate
  • Asigurarea organizării corespunzătoare a managementului energetic în afara perioadelor de producție:
  • Cartografierea site-ului: principalele articole de consum, calitatea întreruperilor de energie prin Sectoare

  • Verificarea parametrilor de funcționare (a se vedea standardul "obiectiv economic de operare"), zonele de proces: suprafețe de tratare-CATA, cabine de vopsire, cuptoare, diluare, incineratoare, utilități.

  Alte informatii

  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Hybrid

  Aplica fara CV
  Pitesti,

  Hybrid

  Vezi job-uri similare (12)