Inginer proiectare constructii - debutant

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Electromontaj active.


Vezi toate job-urile Inginer proiectare constructii - debutant active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Electromontaj
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 11.06.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.

  Cerinte

  Buna,

  Bine ai venit pe pagina noastra!

  Colegii noștri din Electromontaj au nevoie de forțe noi pentru portofoliul de proiecte în continuă creștere și caută colegi cu următoarele abilități:

  - Studii superioare finalizate (Facultatea de Construcții Civile)
  - Limba engleză la nivel conversațional
  - Cunoștințe de utilizare pachet MS Office
  - Cunoștințe de utilizare Autocad 2D/3D
  - Cunoștințe de utilizare Etabs sau SAP2000
  - Atenție sporită la detalii și gândire analitică
  - Cunoașterea/interpretarea normativelor de proiectare

  Responsabilitati

  Ne-ar plăcea să fii o persoană responsabilă, serioasă, atentă la detalii, astfel încât să ne bazăm pe tine pentru:

  - Întocmirea documentațiilor pentru proiecte tehnice și detalii de execuție
  - Analiza și urmărirea contractelor, caietelor de sarcini si proiectelor tehnice
  - Proiectarea fundațiilor și structurilor metalice

  Dacă te decizi să aplici, ar trebui să știi ca la noi, OAMENII sunt bunul cel mai de preț, INTEGRITATEA este piatra de temelie pentru toate celalalte valori cu care acționăm EFICIENT și căutăm să creștem pentru a EXCELA în tot ceea ce facem, astfel încât ceea ce lăsăm în urmă să îmbunătățească CALITATEA VIEȚII UMANE.

  Ne dezvoltăm în ritm rapid, și, dacă ești în căutarea unui loc de muncă în care să poți să îți dezvolți cariera, atunci acesta este locul potrivit pentru tine.

  Ne bucurăm să te anunțăm că, pe lângă alte beneficii, avem un program de lucru flexibil și ne începem weekend-ul mai rapid, cu program scurt în ziua de Vineri.

  Dacă ai ajuns aici, fă pasul final și aplică, iar una dintre colegele noastre faine din echipa de Recrutare te va contacta.

  Alte informatii

  Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.

  Avem peste 70 de ani de experienţă în infrastructura de distribuţie de înaltă tensiune cu peste 400000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie şi înaltă tensiune. Suntem încrezători cu privire la viitor datorită celor aproximativ 1 500 de ingineri şi profesionişti care au demonstrat că excelenţa este realizabilă.

  Ce facem:

  Grupul EM include companii care furnizează cabluri electrice, cleme şi fitinguri, construiesc stâlpi, fundaţii forate, staţii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, în acelaşi timp, la cele mai înalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gamă largă de proiecte de construcţii în diverse industrii: energie verde, telecomunicaţii, imobiliare, utilităţi şi infrastructură rutieră etc. Deţinem o staţie de testare stâlpi – una dintre cele mai mari şi mai moderne din lume.

  Te aștepăm alături de noi dacă:

  Vrei să ai impact; Îți place să contribui; Crezi în puterea echipei și a țelului comun; Ești o persoană responsabilă, iar siguranța ta și a celor de jur este o prioritate pentru tine.

  Locații Electromontaj în România:

  Sediul Central; Sucursala București; Sucursala Bacău; Sucursala Craiova; Sucursala Pitești; Stația de Încercări Stâlpi; Fabrica de Stâlpi Metalici Zincați; Fabrica de Cleme și Armături.

  Locații Electromontaj externe:

  Sucursala Bulgaria; Sucursala Cipru; Sucursala Emiratele Arabe Unite; Sucursala Iordania.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  BUCURESTI,

  Aplica fara CV
  BUCURESTI,

  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (74)