Inginer proiectare si ofertare

Angajator: BIA Human Capital Solutions
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.07.2024
  Remote work: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Capital Solutions, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA Human Capital Solutions in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA Human Capital Solutions desfasoara procesul de recrutare.
  Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA Human Capital Solutions care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.

  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA Human Capital Solutions este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.

  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  BIA HCS este in cautarea unei persoane pentru pozitia Inginer Proiectare si Ofertare, in cadrul unei importante companii importatoare si distribuitoare de echipamente profesionale si solutii dedicate HoReCa si Retail.
  Cerinte:
  Studii superioare finalizate (studii tehnice reprezinta un avantaj);
  Cunoștinte avansate de ︎operare PC (office),
  Cunostinte programe de proiectare de tip CAD -nivel mediu
  Cunoasterea limbii engleze – nivel mediu;
  Abilități de comunicare;
  Abilități de planificare, organizare și prioritizare;
  Capacitatea de analiză și sinteză;
  Experienta de minimm 1-2 ani in domeniu;
  Capacitate de analiza si rezolvare a problemelor, abilitati de planificare si organizare;
  Orientare catre rezultate;

  Responsabilitati

  Descrierea postului:
  Viitorul specialist va raporta direct catre Team Leader proiectare si ofertare tehnica, avand principala responsabilitate de a se ︁implica in activitatea de proiectare si ofertare tehnica la nivelul companiei. In acelasi timp, el/ea se va ocupa de urmatoarele sarcini:

  Implicare in activitatea de proiectare si ofertare tehnica la nivelul companiei (echipamente in industria HORECA si Retail);
  Extragerea listelor de cantitati din planuri pentru intocmirea ofertelor;
  Contribuie la crearea bazei de date cu prețuri de produse/echipamente și servicii care sunt folosite în activitatea de estimare a costurilor;
  Redactarea ofertelor tehnice si financiare si integrarea lor intr-o propunere comerciala;

  Beneficii

  • Prime de vacanta
  • Prime ocazii speciale (ex: Paste, Craciun, 8 mar etc)
  • Abonament medical
  • Laptop
  • Telefon mobil
  • Tichete de masa

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Capital Solutions. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Capital Solutions >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  BUCURESTI,

  BUCURESTI,

  Aplica fara CV
  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (58)