Asistent Departament Achizitii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Capital Solutions active.


Vezi toate job-urile Asistent Departament Achizitii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Capital Solutions
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.03.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Capital Solutions, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA Human Capital Solutions in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA Human Capital Solutions desfasoara procesul de recrutare.
  Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA Human Capital Solutions care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.

  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA Human Capital Solutions este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.

  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  -Aptitudini de a lucra cu documente, bune abilităţi de comunicare, de calcul matematic;
  -Capacitate de lucru in echipa;
  -Atitudine pozitiva;                                                                                                                                                                             Limba - -
  -Engleza fluent - obligatoriu;
  -Capacitate de analiza , sinteza , organizare .

  Responsabilitati

  - Organizarea si desfacurarea activitatii de achizitii si transport la nivelul companiei                                                                             
  -Respectarea procedurilor aferente activitatilor de aprovizionare, emitere comenzi, , receptie, neconformitati si transport 
     - Asigura respectarea prevederilor legale in relatiile cu institutiile statului si cele contractuale in relatia cu partenerii;                         
  -Respecta planificarea si organizeaza fluxul de produse, achizitiile si stocarile de produse , activitatea de transport.

  Beneficii

  • Tichete de masa

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Capital Solutions. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Capital Solutions >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  BUCURESTI,

  BUCURESTI,

  Aplica fara CV
  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (37)