Bursa de TECH (invitatii gratuite pt tineri la evenimente tech)

Angajator: Hipo Events
Domeniu:
  • Inginerie
  • IT Hardware
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Cluj Napoca
  • Timisoara
  • Actualizat la: 28.04.2024
    Remote work: Remote
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

     


    Facem evenimentele de tehnologie accesibile pentru Generatia Z

    Credem ca este valoros ca la inceput de cariera sa ai acces la cei mai tari speakeri din domeniul tehnologiei, sa fii la curent cu ultimele trenduri & noutati. 

     

    Te vor ajuta sa iei decizii mai istete pentru cariera ta, te vor inspira si te vor conecta la comunitatea de profesionisti IT din Romania.

    Cu acest scop Hipo.ro a creat Bursa de Tech. O bursa care iti ofera acces gratuit la cele mai mari evenimente tech din Romania
    :
    DevCon - JavaCon, Security Con, AI Con, DevOps Con, QA & Tresting Con, DevTalks Bucuresti, DevTalks Cluj,  DevHacks,  I Love Tech Bucuresti, I Love Tech Timisoara

    Lista este completata constant cu evenimente la care ar trebui sa platesti chair si sute de euro pentru a participa, dar la care tu vei avea acces gratuit.

    Cum functioneaza:

    • Te inscrii si ne spui ce subiecte te pasioneaza;

    • Cand se apropie un eveniment tech noi iti trimitem in cod de participare gratuita*

    • Participi gratuit la eveniment

    De ce sa te inscrii:

    • E 100% gratuit :) Costul invitatiilor este suportat de organizatori sau de partenerii programului. Tu nu platesti nimic.

    • Ai acces la cei mai tari speakeri locali si internationali din domeniul tehnologiei;

    • La urmatoarea intrebare de la interviu – “Tu ce faci pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii?” vei avea cel mai bun raspuns.

    • Cine stie? ... poate ideea ta de start-up se va naste urmarind o prezentare

    • ... sau poate vei decide sa te specializezi in AI, RPA sau IoT sau ... sa iei o decizie buna in cariera fiind mai bine informat si intelegand incotro se indrepta lumea tehnologiei.

    *in functie de eveniment codurile pot fi limitate la un numar de participanti la sau la participanti care cunosc anumite tehnologii

    Cine este eligibil: orice student care a studiat in tara sau in afara ei, fie la facultate sau master si absolventi in primii 3 ani dupa finalizarea studiilor. Varsta maxima 28 ani.


    Primul eveniment la care poti primi invitatie este chiar la cea mai mare conferinta tech din Romania - DevTalks

    Pe 29-30 mai, la DevTalks Romania vor participa 6.000 de profesionisti tech, peste 150 de speakeri de la cele mai mari companii IT&C din Romania si speakeri internationali de la companii precum MassMutual Romania, GitHub, Apple, Spotify, NVIDIA, Google, Snyk, Microsoft, Amazon, Booking, Systematic, Revolut ... si multi altii.

    In loc de concluzie:

    In fiecare an derulam sute de programe de recrutare alaturi de cei mai mari angajatori tech. O concluzie importanta este ca studentii ar trebui sa isi completeze educatia academica pentru a fi la curent ultimele tehnologii. Am creat Bursa de Tech pentru a te sustine in acest sens.

    Termeni si conditii

    Prin inscrierea ta esti de acord sa primesti informari si coduri de acces/invitatii la evenimente care contin informatii despre tehnologie si inovatie prin e-mail sau SMS. Ocazional iti vom trimite si oportunitati de cariera de la cei mai tari angajatori tech. In anumite situatii datele tale vor fi impartasite si cu partenerii care sustin programul de burse. In aceste situatii iti vom cere acordul expres pentru a le trimite datele tale.

    Te poti dezabona oricand decizi ca aceste informatii nu mai sunt relevante pentru tine.

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.