Internship - Profesii bine cimentate

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Grupul Holcim Romania active.


Vezi toate job-urile Internship - Profesii bine cimentate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Grupul Holcim Romania
Domeniu:
 • Internship
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Campulung Muscel
 • Targoviste
 • Actualizat la: 22.02.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Despre Holcim România

  Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o fabrică de BCA la Adjud, o stație de măcinare, 28 stații de betoane, patru stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor - prin Geocycle) și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate).

  Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca principal obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Toate proiectele companiei lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil.

  Specialiștii Holcim dezvoltă materiale pentru viitor bazându-se pe inovație și digitalizare, având ca principali vectori responsabilitatea socială și față de mediu, pentru comunități mai sustenabile, într-o economie circulară. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.

  Cerinte

  Ce cautam:
  - Student(ă) la una din facultățile: Construcții Civile și Industriale / Construcții Drumuri și Poduri / Chimie și Inginerie Chimică / Inginerie Mecanică / Electronică și - Automatizări / Inginerie Minieră / Electromecanică și Electrică / SSM și Mediu / Resurse Umane.
  - Cunoștințe de limba engleză - nivel mediu sau avansat;
  - Implicarea în proiecte de voluntariat, organizatii studentesti - prezinta un avantaj;
  - Curiozitate și deschidere către nou;
  - Entuziasm, initiativa si implicare activa;
  - Perseverență și dorința de a acumula noi abilități și competente.

  Responsabilitati

  Grupul Holcim România este recunoscut pentru profesionalism și inovații în industria cimentului, betonului, agregatelor si prefabricatelor.

  Ca și beneficiar al programului de internship, vei avea oportunitatea de a da startul unei cariere tehnice, vei dobandi competente si abilitati necesare dezvoltării tale și nu în ultimul rand vei avea acces la situații reale și vei putea sa folosesti cunoștințele teoretice dobândite în anii de studiu.

  Ce oferim:
  - Un program de mentorat și internship plătit, care se va desfășura în perioada 1 iulie-30 septembrie 2024;
  - Program flexibil de lucru;
  - Cazarea asigurata pe parcursul programului;
  - Sprijin pentru învățare și dezvoltare alături de gașca noastră de profesioniști;
  - Posibilitatea incheierii unui contract de munca în cadrul Holcim România după finalizarea studiilor.