FINANCIAL DATA ANALYST

Angajator: BIA Human Capital Solutions
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Management - Consultanta
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.02.2024
  Remote work: Hybrid
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Capital Solutions, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA Human Capital Solutions in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA Human Capital Solutions desfasoara procesul de recrutare.
  Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA Human Capital Solutions care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.

  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA Human Capital Solutions este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.

  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  - Advanced Level in English.
  - Proficient in writing and reading.
  - Bachelor’s degree in Business, Finance, Mathematics, Statistics, or related field
  - 1-2 years of work experience analyzing data and problem solving data issues preferrable, but not required.
  - Strong Microsoft Excel skills.
  - Ability to work well and deliver assigned tasks on time and with quality.
  - Being able and willing to cooperate with the local and broader international team.
  - Interest in personal growth and development.
  - Knowledge of bank and/or credit union products and services (preferred, but not required).

  Responsabilitati

  - Data Analytics: Analyze data, including financial statements and core system extract files, validating quality and usability of the files.
  - Financial Modeling (A/LM): Use proprietary models and Microsoft Excel to simulate profitability and other financial metrics.
  - Interest Rate Risk (IRR) Analysis: Identify the sources and trends in interest rate risk position of the business structure.
  - Financial Analysis: Analyze financial position to identify other areas of risk, such as profitability, liquidity position, liquidity risk, etc.

  Beneficii

  • Bonus de performanta
  • Bonus anual
  • Abonament medical
  • Training-uri
  • Teambuilding-uri / excursii
  • Petreceri/evenimente companie

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Capital Solutions. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Capital Solutions >>