Inscrie-te la Finance Recruitment Day 2024

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Finance Recruitment Day active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te la Finance Recruitment Day 2024 active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Companie: Finance Recruitment Day
Domeniu:
  • Banci
  • Contabilitate Finante
  • Internship
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 06.03.2024
    Remote work: On-site


     



    Ultima sansa de aplicare la Finance Recruitment Day 2024!

     

     

    Martie este luna oportunitatilor pentru tinerii pasionati de finance! Rezerva-ti si tu locul GRATUIT la singurul eveniment de cariera din Romania dedicat studentilor si proaspat absolventilor care sunt gata sa spuna DA provocarilor din domeniul financiar!


     

    Cu un simplu Click, ai ocazia de a fi printre cei 200 de tineri care se vor intalni cu marii angajatori din Romania, pe 9 martie 2024, la Institutul Bancar Roman.


    Printre companiile care si-au anuntat prezenta, se numara: BAT Romania - Main Partner, Allianz Services, BCR, EY Romania, Societe Generale Global Solution Centre, SLB, Vodafone Romania, Mazars, ACCA, Accace Romania, Deloitte RADC, BDO Romania, Molson Coors GBS si Prospera Financial Consulting.


     

    Inca nu te-am convins? Iata aici doar cateva motive pentru care TREBUIE sa participi si tu la Finance Recruitment Day 2024!

     

     

    Pe cine cautam?
     

    Daca bifezi cel putin una dintre urmatoarele cerinte si iti doresti sa faci urmatorul pas spre o cariera de succes, te asteptam la Finance Recruitment Day!

    • Esti student sau ai absolvit in ultimii 3 ani o facultate cu profil economic - business si esti pasionat de domeniul financiar (audit, banci, contabilitate, taxe, finante, drept);
    • Ai obtinut certificari/ atestate sau ai facut cursuri/traininguri in domeniul financiar;
    • Esti in cautarea unei rampe de lansare pentru viitoarea ta cariera de succes in finante sau ai deja experienta profesionala si esti in cautarea unor oportunitati de dezvoltare;
    • Esti sau ai fost implicat in activitati extracurriculare (voluntariat, internship, sesiuni de comunicari, experienta internationala, etc);
    • Numerele nu iti dau prea mari batai de cap si esti atent la detalii.

     


     

    Deci? Ce zici? Hai cu un click pe butonul de Apply



     

    *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa ajunga catre companiile partenere Finance Recruitment Day si sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii de folosire si aspectele sectiunii Confidentialitate Hipo.ro.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Finance Recruitment Day. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Finance Recruitment Day >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    BUCURESTI, Ilfov,

    Vezi job-uri similare (314)