Manager Zona Betoane

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Grupul Holcim Romania active.


Vezi toate job-urile Manager Zona Betoane active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Grupul Holcim Romania
Domeniu:
 • Constructii
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 23.05.2023
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Despre Holcim România

  Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o fabrică de BCA la Adjud, o stație de măcinare, 28 stații de betoane, patru stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor - prin Geocycle) și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate).

  Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca principal obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Toate proiectele companiei lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil.

  Specialiștii Holcim dezvoltă materiale pentru viitor bazându-se pe inovație și digitalizare, având ca principali vectori responsabilitatea socială și față de mediu, pentru comunități mai sustenabile, într-o economie circulară. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.

  Cerinte

  - Studii superioare tehnice;
  - Minim 3 ani experiență într-un rol similar;
  - Spirit de echipă şi profesionalism;
  - Excelente abilități de comunicare și relaționare;
  - Abilităţi de organizare şi planificare;
  - Inițiativă și preocupare pentru îmbunătățire continuă;
  - Orientare către rezultat, abilitatea de a lua decizii și de a acționa rapid;
  - Preocupare cu privire la respectarea regulilor SSM.

  Responsabilitati

  - Vei asigura o cultură temeinică în domeniul sănătății si securitatii și a mediului, pentru a reduce/ elimina riscul, precum și asigurarea că cerințele legale sunt implementate și respectate în statia de betoane.
  - Te vei implica activ în promovarea și îmbunătățirea culturii sanatatii si securitatii in munca în organizația noastră si te vei asigura implementarea procedurilor SMI (calitate, OHS, mediu) și cerințele legale în activitatea statiei de betoane.
  - Vei coordona activitățile din statia de betoane: producție, transport și pomparea betonului si vei gestiona toate operațiunile legate de beton pe piața locală în conformitate cu strategia comercială și operațională în România și în limita bugetului convenit și aprobat.
  - Vei fi in căutarea posibilelor colaborări cu clienți noi și deservirea unor noi segmente pe piață.
  - Vei fi implicat activ în dezvoltarea afacerii pe piața locală și lansarea de produse speciale, noi soluții, în același timp urmărind obiectivele companiei și rezultate din strategia de sustenabilitate.
  - Vei coordona activitatea de vânzări și dezvoltare și vei menține relații excelente cu clienții și autoritățile.
  - Vei menține o bună cooperare cu furnizorii (materii prime și servicii) și vei negocia cele mai bune prețuri, livrări la timp și atingerea standardelor de calitate așteptate.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  5000 - 5500 RON NET / luna
  Brasov,

  Brasov,

  Brasov,

  Vezi job-uri similare (4)