Nestle Romania

Orase: BUCURESTI, Timisoara,
Industrie: FMCG

NESCAFÉ, MAGGI, JOE, LION, KIT KAT, cerealele pentru mic dejun, nutritie pentru copii si hrana pentru animale de companie PURINA. In fiecare zi, pe intregul glob, Nestlé vinde 1 miliard de produse. 

In felul tau unic, poti contribui la dezvoltarea celei mai importante companii de nutritie, sanatate si wellness, dedicata consumatorilor din toata lumea.

Te tenteaza? Vino la Nestlé si impreuna le vom oferi in continuare consumatorilor o viata mai buna. Alaturi de noi ai ocazia sa te dezvolti si sa iti pui in practica initiativele.

Daca ne accepti provocarea, asteptam candidatura ta!

      

 


Ne-am inceput activitatea in Romania in luna iulie a anului 1995, cu o reprezentanta avand doar 6 angajati si principalul rol de a importa cereale pentru micul dejun, cafea, hrana pentru bebelusi, supa instant si condimente. In anul 2000 am achizitionat marca JOE, care a devenit una dintre cele mai apreciate marci din portofoliul nostru.

In prezent, in Romania, Nestlé are aproximativ 900 de angajati in sediile din Bucuresti si Timisoara. Suntem unul dintre cei mai importanti jucatori ai industriei de Food & Beverage din Romania atat prin cota de piata cat si prin succesul marcilor noastre - majoritatea fiind in fruntea categoriei lor. 


In 2014, Nestlé a demarat un program ambitios, Nestlé Needs YOUth, care-si propunea sa ofere la nivel european solutii pentru combaterea somajului alarmant din randul tinerilor sub 30 de ani. 

In Romania ne-am alaturat bucurosi intiativei si, din 2014 pana azi am reusit sa atingem prin actiunile noastre peste 1.500 tineri: am angajat 336 tineri profesionisti, am oferit 107 stagii de internship, am organizat 41 evenimente de dezvoltare la care au participat peste 1.150 tineri…iar numaratoarea continua!

PROGRAME DE TRAINEESHIP

Ca parte din initiativa Nestlé Needs YOUth, in fiecare an “scoatem la bataie” aproximativ 30 de pozitii de internship (3-6 luni) si traineeship (1 an) in domenii diverse precum: marketing, vanzari, financiar, supply chain, HR etc.

Daca doresti sa-ti incepi cariera intr-o companie de renume si esti interesat de o pozitie de internship/traineeship te rugam sa aplici la programul care te pasioneaza. Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem si sa te alaturi echipei noastre!

Pozitiile se deschid pe tot parcursul anului. Daca traineeship-urile promovate in acest moment nu sunt in domeniul tau de interes, urmareste-ne in continuare, cu siguranta vom lansa un program si in domeniul tau de interes.

      
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Nestle Romania

Companie Oras(e) Data
Sales Specialist Nespresso Boutique (full-time)

full-time 0 - 1 an experienta

[..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.07.2017
Sales Representative Nespresso Baneasa Mall (30h/week)

part-time 0 - 1 an experienta

[..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.07.2017
Nestle Needs YOUth - Marketing Traineeship (1 year)

full-time Student/Absolvent

Marketing Traineeship[..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.07.2017
Nestle Needs YOUth - HR Traineeship (1 year)

temporar 0 - 1 an experienta

[..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.07.2017
Nestle Needs YOUth - Key Account Traineeship

full-time Student/Absolvent

In this role your main activities will be: - To act as point of contact for the sales team - To create and consolidate daily and weekly reports - To create Sales presentations in PPT - To analyze the sales reports in order to link the information from the field and from the system - To [..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.07.2017
Sales Representative Nespresso - 20h/week

part-time Student/Absolvent

[..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.07.2017
Reprezentant Vanzari Pet Food, Nestle Purina - Sibiu/ Brasov

full-time 1 - 5 ani experienta

• Asigura realizarea obiectivelor lunare convenite (vanzari, de distribuție, de acoperire de vizite / frecvență, merchandising) pentru zona atribuită ( 4 judete in jurul orasului de resedinta ) • Responsabil pentru executia planurilor POP pe canal si Categorie, utilizand instrumentele de me[..]

Nestle Romania Brasov
Sibiu
28.07.2017
Nestle Needs YOUth - IT Internship (3 luni, full-time, platit)

full-time Student/Absolvent

Nestle Needs YOUth - IT Internship[..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.07.2017

Joburi Nestle Romania

Companie Oras(e) Data