Coca-Cola HBC Romania

Orase: BUCURESTI, Ploiesti, Timisoara, Vatra Dornei,
Industrie: FMCG
Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa. Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti.

Un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni, de aceea in anul 2015 am fost desemnati Cel mai Dorit Angajator din FMCG.

Secretul succesului nostru este ca punem in fiecare zi o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali, dinamici si lideri de piata.


 Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketingul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola.

In Romania, Coca-Cola HBC Romania imbuteliaza o gama larga de produse Coca-Cola, de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), necarbonatate (Cappy Nectar si Cappy Pulpy), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy). Produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in fabrici pozitionate strategic in diferite regiuni ale tarii: Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.

Viziteaza-ne pe www.cchbcjobs.ro si urmareste-ne pe https://www.facebook.com/Cariere.CocaColaHBC/!
 Rolul de Business Developer

Ca Business Developer, vei fi responsabil de un portofoliu divers, format din cele mai cunoscute branduri de bauturi si vei reprezenta compania in fata clientilor, cu care vei construi relatii de durata.

In mediul nostru de invatare intensa, vei dobandi cele mai bune tehnici de vanzare si activare, obtinand rezultate de top. Noua ta echipa, foarte performanta si solidara, te va ajuta sa te dezvolti intr-un ritm accelerat, intr-un mediu dinamic, care-ti va oferi multe provocari, dar si multe satisfactii.

Poti aplica la una dintre pozitiile:

Responsabilitati-cheie

 • Misiunea ta zilnica: dezvoltarea vanzarilor si a activarilor in piata prin gestionarea unui portofoliu divers, format din branduri globale si locale binecunoscute;
 • Vei atinge targetele de vanzari prin implementarea tehnicilor noastre de top pentru vanzare si activare;
 • Vei construi parteneriate de durata si vei gasi cele mai bune solutii pentru satisfacerea clientilor;
 • Vei impartasi exemple de bune practici cu colegii tai pentru a va ajuta reciproc sa va devoltati competentele;
 • Vei aduna informatii-cheie despre piata si schimbarile de la nivelul clientilor pentru a propune si adapta procesele noastre;
 • Vei urma rutele standardizate de vizitare a clientilor, folosind timpul in mod eficient pentru a te concentra pe activitatile esentiale jobului;
 • Vei propune si vei implementa initiative de dezvoltare a clientilor;

Experienta jobului aduce beneficii precum: masina, bonusuri de performanta, tichete de masa, prime pentru evenimente, asigurare medicala, dar si oportunitati reale de promovare.

Alaturi de echipa Coca-Cola HBC Romania, te poti bucura de un mediu de lucru care incurajeaza initiativele, dar si de recunoasterea rezultatelor si performantelor tale!Coca-Cola HBC
Romania a dat startul programului de Management Trainee Rise, un program de dezvoltare profesionala accelerata, pe o durata de 2 ani, dedicat studentilor in ultimul an si tinerilor absolventi de studii superioare.

Programul Rise urmareste selectarea tinerilor cu valori si atitudine de invingatori, cu ambitii profesionale, care isi doresc sa faca parte dintr-o familie extinsa si sa isi construiasca o cariera in cea mai mare companie din industria bauturilor din Romania.

Candidatii sunt integrati in business in roluri relevane si vor fi implicati in proiecte cu impact in business, vor face parte dintr-o comunitate internationala si vor avea alaturi un mentor, pentru a-i ajuta sa se dezvolte profesional si personal.

Sase posturi de Trainee sunt pregatite pentru tineri proactivi, curiosi, implicati in activitati extra-curriculare si cu dorinta de dezvoltare profesionala continua!

Da click pe rolul care te incanta si aplica!

Pe langa salariul atractiv si un consistent pachet de relocare (pentru rolurile din Productie), iti oferim o experienta de business completa, prin care te poti alatura noii generatii de lideri din Coca-Cola HBC!

 

 

 

Unbottle your potential!

   

 

Dan Timotin, Country Sales Manager, despre leadership si    despre o cariera la Coca-Cola HBC Romania: "Un leadership bazat pe valori este un leadership adevarat. In Coca-Cola HBC am vazut acest leadership bazat pe valori si condus prin prisma valorilor intamplandu-se." 

Razvan Botezatu, Commercial Excellence Manager la Coca-Cola HBC Romania, povesteste de ce si cui ar recomanda un job la Coca-Cola HBC Romania: "Daca esti tanar, ambitios, vrei sa faci ceva diferit, este un loc foarte bun in care sa pornesti. Daca esti experimentat, este un loc bun in care sa inveti ceva nou si sa ai parte de o provocare interesanta aproape in fiecare zi".
 

Patricia Babu, Haulage Planning Supervisor in departamentul Supply Chain, povesteste despre ce e deosebit in experienta de a lucra la Coca-Cola HBC Romania si ce o motiveaza zi de zi.DupaNoi

V-ati gandit vreodata ce ramane dupa noi? Oare cum va fi lumea? La fel de buna ca cea pe care am cunoscut-o? Sau poate chiar mai buna? Vom ramane doar niste trecatori sau dimpotriva, vom lasa o mostenire aparte?

Pentru ca ceea ce lasam dupa noi conteaza, Coca-Cola HBC Romania a initiat la mijlocul lui 2015 proiectul DupaNoi, care este in acelasi timp o calatorie si o sursa de inspiratie. Vrem sa le aratam celor din jurul nostru acele parti frumoase si bune din Romania care merita pastrate, promovate si protejate, pentru ca si generatiile urmatoare sa se bucure de ele. Oameni cu povesti extraordinare si locuri de poveste, adevarate comori nationale. Cu acest proiect, ne dorim mai mult decat sa vorbim despre sustenabilitate, vrem sa facem ceva si sa construim o lume mai buna. DupaNoi este o invitatie la un trai sustenabil. Iar primul capitol se numeste Tara Dornelor.Proiectul de re-amenajare eco-turistica a Cascadei Bigar

Bucuresti, 6 iulie 2016 – Coca-Cola HBC Romania, cea mai mare companie din industria bauturilor de pe piata locala, initiaza - cu sprijinul Asociatiei ViitorPlus si al Administratiei Parcului National Cheile Nerei-Beusnita - un proiect important, care are ca obiective principale valorificarea potentialului turistic si protejarea cadrului natural din zona Cascadei Bigar. Proiectul a aparut la initiativa unei echipe de angajati Coca-Cola HBC Romania din Timisoara, care au propus aceasta idee spre finantare de către companie. Initiativa de a amenaja zona Cascadei Bigar, faimoasa pentru frumusetea sa, se inscrie in platforma Dupa Noi, recent lansata de Coca-Cola HBC, prin care compania isi propune sa inspire cat mai multi oameni sa constientizeze cat de important este ce lasa in urma lor si sa adopte un stil de viata cat mai responsabil, pe care sa-l transmita si generatiilor viitoare.

Principalele lucrari de reabilitare au vizat:
 • amenajarea unui traseu pietonal intre parcare si intrarea in Parcul National, de-alungul DN57B
 • amenajarea unui drum de acces de la intrarea in Parc si pana la baza Cascadei;
 • realizarea unei treceri catre Grota Bigar, aflata in imediata apropiere a Cascadei;
 • dotarea zonei cu panouri informative, pubele ecologice, marcaje de atentionare, locuri de repaus.

Pentru toate aceste interventii au fost folosite materiale naturale, asa cum sunt pietrisul sau lemnul, care au un impact redus asupra mediului inconjurator.
                                                                                                      

http://www.coca-colahellenic.ro/Towardssustainabilit/
www.cchbcjobs.ro
 

Jobs Coca-Cola HBC Romania

Tehnician Automatizari Industriale

Coca-Cola HBC Romania
0 - 1 an experienta
Ploiesti,

Vezi toate joburile disponibile la Angajatori de TOP